07-06-08, 21:41
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Despre kitul ST pentru Focus (+facelift) - achizionare, montare
care stiti de unde se poate achizitiona un kit de Focus St si cam la ce pret?
|
|
|
20-01-09, 10:12
|
|
Stage 1
|
2009 Ford Focus Facelift
Salutare,
As vrea sa stiu daca pot aplica pe un Ford Focus 2009, modelul cu facelift pragurile false cu care vin echipate Focus ST. Am intrebat la dealer-ul meu dar acesta a spus, citez:"Nu cred ca se potrivesc, St e alta masina"  In orice caz nu prea am incredere in cunostintele lui si poate ma ajutati voi. Am vazut ca in Germania sunt unele Focus-uri care vin echipate cu un pachet sport numit Style Paket dar in Romania nu exista aceasta optiune, iar aceste Focus-uri au pragurile identice cu cele de St sau poate chiar aceleasi. Sper sa fie cineva aici care stie exact care e treaba.
Multumesc anticipat,
Numai bine
|
|
|
22-01-09, 18:39
|
|
 Stage 5
|
Re: 2009 Ford Focus Facelift
|
|
|
22-01-09, 20:19
|
|
|
Ford Driver
 Stage 4
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Gasesti la Romcar Motors pachet complet pentru focus 2 facelift,praguri,extensie bara fata,extensie bara spate,eleron,stopuri cu led...pedale aluminiu,maneta schimbator aluminiu,maneta frana de mana aluminiu...si altele...
Sunt disponibile doar pe comanda,se aduc in aprox 1 sapt si trebuie sa platesti 50% avans :P
Bafta!
|
|
25-01-09, 22:35
|
|
Stage 1
|
Multumesc baieti...Numai bine!
|
|
|
04-02-09, 15:05
|
|
Stock
|
Salut UNLORD,
Si eu sunt interesat de niste accesorii Ford. Dar sunt curios daca a cumparat cineva de pe european-parts.com pana acum. Sunt seriosi, au produse originale...?
Si un lucru ce ma intereseaza este la care service as putea sa montez aceste accesorii (praguri, extensii bare...) si sa faca o treaba buna. Si sunt curios daca ptr. pragurile false se for gauri pragurile de tabla. Cred ca da!
Poate ma ajuta cineva
Highboy ai idee cat costa pachetul respectiv la Romcar?
Last edited by NWZeu; 04-02-09 at 19:53.
|
|
|
05-02-09, 07:33
|
|
|
Ford Driver
 Stage 4
|
425e extensie bara fata
86e grila bara fata
94e grila radiator
381e extensie bara spate
301e eleron
404e praguri
100e capace cromate oglinzi
137e schimbator sport illuminat
161e kit pedale sport
46e maner frana de mana sport
*preturile includ tva
sunt cam mari preturile dar eu zic ca merita
|
|
|
05-02-09, 15:05
|
|
Stock
|
Merci ptr. informatie highboy.
Sunt cam mari preturile...sa vedem! Dar as vrea sa te mai intreb ceva ca vad ca ai idee despre ce e vorba. Montarea pragurilor false necesita gaurirea pragurilor de tabla sau se aplica prin lipire? Ca parca nu prea e confortabil sa iti gauresti masina  Poate ai idee cum se monteaza astea. Si poate stii si un garaj serios unde sa montez accesoriile astea.
Astept rasp. tau.
Te salut!
Last edited by NWZeu; 05-02-09 at 15:28.
|
|
|
05-02-09, 17:29
|
|
|
Ford Driver
 Stage 4
|
Din cate stiu eu se lipesc!
Montajul il faci tot la Romcar.
Cu placere!
|
|
|
06-02-09, 10:46
|
|
Stock
|
Ar fi bine daca se lipesc... Deci u zici ca pot sa le montez la orice service Romcar, ma gandeam ca stii un garaj anume unde lucreaza serios. Banuiesc ca esti un reprezentant Romcar ...  Merci mult ptr. informatii!
Te salut!
|
|
|
08-02-09, 04:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cls_320_cdi
Salut UNLORD,
Si eu sunt interesat de niste accesorii Ford. Dar sunt curios daca a cumparat cineva de pe european-parts.com pana acum. Sunt seriosi, au produse originale...?
Si un lucru ce ma intereseaza este la care service as putea sa montez aceste accesorii (praguri, extensii bare...) si sa faca o treaba buna. Si sunt curios daca ptr. pragurile false se for gauri pragurile de tabla. Cred ca da!
Poate ma ajuta cineva
Highboy ai idee cat costa pachetul respectiv la Romcar?
|
Sunt un site serios, suntem in UE, trimit in Ro ca orice alta tara UE. Poti sa le dai mail si sa ii intrebi si pe ei detalii.
|
|
|
09-02-09, 11:00
|
|
Stock
|
Merci unlord, o sa le scriu sa imi dea mai multe detalii.
|
|
|
31-03-09, 10:13
|
|
|
Ford Driver
Stage 3
Member of: [FORD]
|
daca va uitati la pozele postate de mine pe link-ul acesta, veti vedea kitul de ST.----> https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/115807-ford-focus-mk2-1-6-16v-the-black-panther.html
masina a fost cumparata de la un dealer ford. din cate am inteles, nu poti face comanda pentru tine, insa parerea mea e ca poti vb cu un posesor de ST si sa faca comanda, iar tu platesti, sau te poti pune bine cu unul din dealer-ii de la reprezentanta....  , oricum cica kitul nu e foarte scump...in jurul a ~1000 euro
Proprietarul masinii de la care am luat-o mi-a zis ca se poate comanda, se potrivesc, insa am inteles de pe alte forum-uri si in alte topicuri de aici ca e mai greu sa faci rost de kit, personal zic sa te pui bine cu unul din ei, sau sa faci o intelegere cu vreun posesor de ST si sa dea el comanda si platesti u....depinde de la caz la caz...
un sfat ar fii daca iti achizitionezi kit-ul pana la urma, sa duci factura la asigurator...eu acum ma chinui sa dau de o factura ca sa o pun la casco....dupa o experienta care se putea termina urat pe DN1 cu un iepurila....bine, l-am evitat, dar gandul ca ar putea sa interfereze cu focoasa m-a dus cu gandul ca kit-ul nu e pus in casco....deci recomand sa o faci
Last edited by NWZeu; 31-03-09 at 19:32.
|
|
|
31-03-09, 11:51
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by EastSideR
daca va uitati la pozele postate de mine pe link-ul acesta, veti vedea kitul de ST.----> https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=115807
masina a fost cumparata d ela un dealer ford. din cate am inteles, nu poti face comanda pentru tine, insa parerea mea e ca poti vb cu un posesor de ST si sa faca comanda, iar tu platesti, sau te poti pune bine cu unul din dealer-ii de la reprezentanta....  , oricum cica kitul nu e foarte scump...in jurul a ~1000 euro
|

Nu stiu unde ati auzit voi lucrurile astea, de parca vrei sa cumperi un Enzo si nu ai voie pt ca nu mai ai nu stiu cate Ferrari!! Serios acum. Kitul il poate comanda oricine are bani. Si e in jur de 2000-2500 Euro (din ce am vazut eu ultima data). Daca vrea cineva neaparat, il pot aduce si eu din fabrica. Chiar de curiozitate o sa ma uit vineri sa vad ce pret au.
|
|
|
31-03-09, 13:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
Sunt niste preturi exorbitante si nejustificate, cum sa ceri pentru o bara fata de Mondeo MK3 ST 4400RON ea fiind coaja ???? Daca am gasi pe cineva care are asa ceva si ar fi dispus sa facem o matrita pentru tot kitul cred ca ar iesi ceva super ok, cu piesele OEM se pare ca "nu e loc".

|
|
|
|
|