ii un pont masina aia din anunt, dar vezi tu ca nu toti (printre care si eu) se ocupa de masini si atunci nu stim numai mobile.de

(de acolo mi-am luat si eu CRX-u ). Plus ca iei masina aia, o faci cu volanu pe stanga, platesti taxa si tot acolo esti la 3000+ euro poate si mai mult. Si dupa ce o ai un pic tot o sa vrei sa pui ceva pe ea pt ca o sa ti se para ca e cam inceata. Cred ca de aceea suntem toti aici, pt ca toti vrem sa ne facem masina cat mai deosebita, fie pe parte de mecanica fie pe parte de look. Fiecare reuseste mai mult si mai putin in functie de buzunar.
Acuma omu a zis ca are un Civic si probabil il iubeste pt ca e a lui. Ar vrea sa mearga mai rapid si are doar 1000 de euro sa il faca.
Probabil stau cel mai rau din punct de vedere mecanic dintre toti voi de aici, dar stiu sigur ca e foarte greu sa scoti cai putere de la motoarele mici aspirate si pe langa ca e greu e si scump.
In concluzie ori cumperi un b16a2 de 160 cp ori pui un turbo si/sau varianta lui Yula vinde masina si ia alta