salut,am un cielo ...iam pus niste jante pe 15 cu 195/50...faza este ca,,,i-am umflat aripile cat am putut,dar trebuiesc taiate dupa cum imi dau seama,se ocupa careva ? sa mi le faca si cu fibra ?,sper ca am postat unde trebuie
eu am pe cielo cauciucuri 195/50 r15 deocamdata cu suspensia stock si inainte imi atingeau la aripile spate cand era incarcata masina, dar am indoit buza aripilor si acum nu mai ating nici cu ceva greutate in spate.
eu am pe cielo cauciucuri 195/50 r15 deocamdata cu suspensia stock si inainte imi atingeau la aripile spate cand era incarcata masina, dar am indoit buza aripilor si acum nu mai ating nici cu ceva greutate in spate.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [DAEWOO]
Re: Cielo 97 mi-a taiat cauciucul 195/50
eu am avut pe masina 195/60/15 si am doar buza indoita si arcuri pe spate de espero si am bagat 3 insi fara probleme.....care vreti am arcuri de espero de spate...care merg la fix pe cielo.....de vanzare 80 ron setu
eu am avut pe masina 195/60/15 si am doar buza indoita si arcuri pe spate de espero si am bagat 3 insi fara probleme.....care vreti am arcuri de espero de spate...care merg la fix pe cielo.....de vanzare 80 ron setu
snt mai scurte arcurile de espero? decat cele de cielo..
?
pfff...eu pe spate o am pe burta..
iei un flex mic...taie franjuri interiorul buzei..dar nu pre amult..iei un patent sanatos...2 scandurele subtiri..cat sa`ti incapa pe patent..si te pui pe indoit..intr`o ora n`ai ce face..job done!
sper ca te`am putut ajuta..