Quote:
|
Originally Posted by tavisor
Merci oricum , dar mie asa imi place cum arata 
|
nu o lua ca pe o ofensa, ti-am atras doar atentia....dar daca tie iti place asa, nici o problema, eu le-am montat la mine asa cum au fost concepute (pragurile mele au - mai bine zis aveau, ca in curand vor disparea - niste guri de "aerisirie" in partea din spate, si dupa asta iti poti da seama cum sa le montezi); oricum nu arata rau nici asa, dar incearca intr-o zi sa le pui si invers, s-ar putea sa-ti placa mai mult

(asta daca nu cumva le-ai fixat cu nituri

); PS: frumoasa masinuta! succes in continuare!
@nightclubracer, intr-adevar, banii bagati intr-o masina nu mai pot fi recuperati, asa cum am zis si eu mai sus (cu cateva exceptii: sculele audio pot fi oricand mutate pe alta masina, pragurile si spoilerele merg adaptate oricand pe orice masina - am vazut pe net un ford capri cu bara de m3

- de asemenea si volane, capete de schimbator, cauciucuri+jante sport, filtre de aer sport, tobe finale, scaune sport...)
o idee: orice masina are potential de tuning+styling, inclusiv dacia, dupa cum ati vazut...important e sa ai o viziune de ansamblu cu ceea ce vrei sa faci la exterior, si pe urma sa reusesti sa transpui in realitate aceasta viziune, ceea ce e cel mai greu.