06-04-07, 17:58
|
|
 Stage 5
|
kit ambreiaj grupa N pt clio rs
aveti idee cat costa asa ceva si unde se gaseste?
|
|
|
06-04-07, 19:17
|
|
 Stage 5
|
Re: kit ambreiaj grupa N pt clio rs
Mi-am luat eu anul trecut pentru Williams si a fost 14,5 mil. Gasesti la Colina Motors. il cauti pe Stefan.
PS Intri la Coasta cu el? atentie ca la N3 (pana la 2000cmc) nu prea sunt masini.
Eu acum ma straduiesc sa-mi pun un rollbar omologat. Tot Stefan mi l-a adus, in o saptamana . Un prieten are discuri frana de Gr N pt RS. Noi noute in cutie si la pret bun.
Bafta!
|
06-04-07, 19:21
|
|
 Stage 5
|
nu vreau sa intru la curse cu masina,vreau doar un ambreiaj mai bun ca am auzit de vreo 2 insi care au distrus ambreiaju la clio rs din cauza placii de presiune asa ca vreau ceva mai robust.unde e colina motors? e singurul loc din tara unde gasesc? merci!
|
06-04-07, 19:36
|
|
 Stage 5
|
Este si la NIck Racing dar nu garantez pentru seriozitatea lor.
Colina Motors este pe strada Pechea Nr 17-19 sect 1 Buc. (sub podul care duce la Baneasa de la Ambasada Chinei, pe dreapta).
Trebuie sa stii insa ca are cursa mult mai scurta si prin oras cel putin la inceput e mai dificil pentru ca pleaca un pic mai violent. Dac il pui totusi, iti recomand sa-ti intaresti suportii la motor in special cel de la cutie.
RS.ul tau e varianta de 182 cai?
Daca nu-l vinzi sa te poarte sanatos si voios!
|
|
|
06-04-07, 21:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by riptor
nu vreau sa intru la curse cu masina,vreau doar un ambreiaj mai bun ca am auzit de vreo 2 insi care au distrus ambreiaju la clio rs din cauza placii de presiune asa ca vreau ceva mai robust.unde e colina motors? e singurul loc din tara unde gasesc? merci!
|
daca nu se abuzeaza frecvent de masina nu se va intampla nimic cu ambreajul
|
|
|
07-04-07, 02:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dino
Este si la NIck Racing dar nu garantez pentru seriozitatea lor.
Colina Motors este pe strada Pechea Nr 17-19 sect 1 Buc. (sub podul care duce la Baneasa de la Ambasada Chinei, pe dreapta).
Trebuie sa stii insa ca are cursa mult mai scurta si prin oras cel putin la inceput e mai dificil pentru ca pleaca un pic mai violent. Dac il pui totusi, iti recomand sa-ti intaresti suportii la motor in special cel de la cutie.
RS.ul tau e varianta de 182 cai?
Daca nu-l vinzi sa te poarte sanatos si voios!
|
da,e varianta de 182 de cai si nu l-as vinde decat daca nu as mai avea acoperis deasupra capului!  ).intarirea suportilor consta in schimbarea lor cu unii mai duri banuiesc,gasesc asa ceva la noi? multzam!
|
|
|
07-04-07, 02:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by daniwmk
daca nu se abuzeaza frecvent de masina nu se va intampla nimic cu ambreajul
|
mi s-a mai spus asta,dar chestia cu abuzul mi se pare un pic relativa,eu de ex merg 90% incet cu ea,acum ma gandesc sa nu cumva ca in acei 10% ramasi sa am vreun ghinion.. ca norocos nu prea sunt de fel..
|
|
|
07-04-07, 08:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
mi s-a mai spus asta,dar chestia cu abuzul mi se pare un pic relativa,eu de ex merg 90% incet cu ea,acum ma gandesc sa nu cumva ca in acei 10% ramasi sa am vreun ghinion.. ca norocos nu prea sunt de fel.. 
|
acum daca stai sa gandesti asa e posibil sa pice un elicopter pe masina stand in parcare nu ???
stiu masina si cred ca are aprox 30.000 km ... ai facut ultima revizie recent deci cu stilul ala de mers va rezista fara probleme
|
|
|
07-04-07, 10:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
da,e varianta de 182 de cai si nu l-as vinde decat daca nu as mai avea acoperis deasupra capului!  ).intarirea suportilor consta in schimbarea lor cu unii mai duri banuiesc,gasesc asa ceva la noi? multzam!
|
Ar fi de preferat noi de marca de ex Powerflex de la Racing Nick (singura lor problema e ca nu respecta termenele promise in rest sunt ok.)
Mai ieftin: noi de serie sau cei existenti si umple cu fibra de sticla in degajarile din cauciuc. Eu sunt multumit de rezultat.
|
|
|
07-04-07, 10:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Ar fi de preferat noi de marca de ex Powerflex de la Racing Nick (singura lor problema e ca nu respecta termenele promise in rest sunt ok.)
Mai ieftin: noi de serie sau cei existenti si umple cu fibra de sticla in degajarile din cauciuc. Eu sunt multumit de rezultat.
|
ptr utilizare zi de zi nu sunt recomandata tampoanele astea
o sa produca vibratii si trepidatii in interior datorita rigiditatii si nu se justifica
|
|
|
07-04-07, 13:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
merci de sugestii,numai bine!
|
|
|
07-04-07, 13:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by daniwmk
ptr utilizare zi de zi nu sunt recomandata tampoanele astea
o sa produca vibratii si trepidatii in interior datorita rigiditatii si nu se justifica
|
si vibratiile astea o sa dauneze masinii? eu cred ca cel putin tampoanele alea noi sunt gandite cum trebuie si nu sunt probleme cu vibratiile,poate cu astea "custom made" e alta treaba.. ramane sa ma mai documentez,oricum pana la tampoane am de trecut de un kit de ambreiaj si dupa mai vedem...
|
|
|
07-04-07, 13:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
si vibratiile astea o sa dauneze masinii? eu cred ca cel putin tampoanele alea noi sunt gandite cum trebuie si nu sunt probleme cu vibratiile,poate cu astea "custom made" e alta treaba.. ramane sa ma mai documentez,oricum pana la tampoane am de trecut de un kit de ambreiaj si dupa mai vedem...
|
da nici bine nu o sa ai faca ... o sa inceapa sa zdrangane tot prin masina
tampoanele alea "noi si gandite" de care zici tu sunt facute sa nu mai permita motorului sa se miste atat de mult si sa nu se distruga atat de repede cand mergi cu masina in regim de "curse" ... nicidecum facute sa le pui tu pe masina si sa mergi 90% din timp normal si 10% sa ai "dai"
si cu ambreajul ti-am mai zis ... ca a crapat la unii asta e asa crapa si la evo si la impretza la 10 mii de km dar la cum mergi tu cu maisina il pui exact degeaba
|
|
|
07-04-07, 15:18
|
|
 Stage 5
|
Daca pui kit ambreaj modifica si tampoanele. Eu am ambreajul in stea fara arcuri si in o luna am prapadit tamponoanele de la cutie. Dar exista de gr N rotund si cu arcuri. Ala e ceva mai "domestic". Exista insa si Clio de gr A cu cutie crabotata (schimbi fara ambreaj) la care motorul este pus direct pe cadru (bersou) atunci intradevar ai senzatii deosbite la volan, simti tot ce face motorul. Insa...
Avand in vedere ca RS.ul e din serie deja cu volanta si discul marite, ca suportii lui sunt ganditi sa reziste la mult mai mult decat ai tai 10% (cu ambreajul original) dar si ca ai mult de muncit pt a da jos cutia (trebuie sa scoti motorul pe sus cu cutie cu tot sau eventual sa desfaci bersoul si sa lasi pe jos cutia), sfatul meu, deasemenea, este sa-l lasi asa cum e, ca e bine cum e.
|
|
|
07-04-07, 16:14
|
|
 Stage 5
|
asa e cum ziceti voi,normal masina e facuta sa mergi tare cu ea si trebuie sa reziste,insa daca am sa ma decid sa cumpar asa ceva vreodata o sa am grija ca acei 10% sa mai creasca... astfel incat sa fie justificata folosirea ambreiajului respectiv.va multumesc pt indrumari,macar acum stiu ce implica un astfel de upgrade.
|
|
|
|
|