Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 29-06-13, 15:21   #1
Stefy333

Stock

Default Upgrade sistem audio Symbol 2010

Salut!

Am un Renault Symbol varianta Best si as dori sa fac un mid upgrade la sistemul audio.

Masina a venit echipata cu 4 boxe(2 fata, 2 spate) de 13 cm fiecare. Cd-playerul original e de 4x15w sau cel putin asa scrie.

Ideea e urmatoarea:

- Nu vreau sa schimb cd-playerul pentru a nu pierde comenzile de pe volan si display-ul si e destul de scump adaptorul acela...
- Momentan nu vreau sa-mi pun amplificator si subwoofer

As dori pentru inceput sa imi recomandati 4 boxe de 13 cm(fata, spate) care sa se auda cat de cat mai bine ca cele originale si sa nu trebuieasca sa le amplific neaparat dar care pe viitor sa duca si daca ma voi hotari sa le amplific si eventual sa pun un subwoofer.

Bugetul ar fi undeva la 400 lei pentru toate cele 4 boxe. Nu doresc ceva sa rupa randurile, ceva asa sa merita banii dati si sa se simta o diferenta acolo macar pentru inceput, dupa aia daca ma hotarasc sa iau ampli si subwoofer atunci va fi altceva.

Va multumesc,
Stefan!
Stefy333 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 15:19   #2
MajeStik

Stage 3

MajeStik's Avatar

Default Re: Upgrade sistem audio Symbol 2010

Salut, daca te razgandesti in ceea ce priveste subwooferul, am un mtx rt12av nou garantie 12 luni luat de la beloud, 380 de lei, pe site e 600 de lei.
MajeStik is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -