Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 12-07-09, 15:16   #1
Kviper

Stock

Kviper's Avatar

Wink Vand Capota Super Tuning UNIKAT Renault R19 16v Phase I

Capota este facuta special la comanda in Germania deci este UNIKATA, are MadLook si aerisirile imense care ajuta si la cresterea puterii masinii , racire etc. cat si o face extrem de agresiva . Pentru mai multe informatii mail la [email protected]

Pret: 200€ Negociabil

Kviper is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 21:09   #2
RedBeast

Stage 3

RedBeast's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[RR]
Default Re: Vand Capota Super Tuning UNIKAT Renault R19 16v Phase I

si cu cat estimezi tu ca iti creste puterea motorului o astfel de capota "unikat" in romania ? 10-15 cai ?
RedBeast is offline   Reply With Quote
Old 13-07-09, 00:32   #3
Kviper

Stock

Kviper's Avatar

Default Re: Vand Capota Super Tuning UNIKAT Renault R19 16v Phase I

Scuze , am vrut sa modific mai sus anuntul dar am observat abia prea tarziu ce greseala am facut nu voiam sa spun mareste puterea motorului ci ca are o aerisire mult mai buna si ajuta la racirea motorului etc, nu prea le am cu masinile capota am cumparato pentru mine ca mia placut mult am dat 250€pe ea si am trimiso in romania ca voiam sa vin la anu cu masina acasa sa o termin de facut etc era un proiect dar am vanduto deoarece am strans destui bani sa cumpar masina visurilor mele , scuze din nou anuntu de sus e putin mai mult gresit la putere ma refer , ajuta doar la racirea motorului dar banuiesc ca asta ajuta si la putere , si are pleoape etc, si este facuta la comanda deci de asta unicat ca nu mai este alta la fel a fost facuta dintro capota normala de r19 16v 150 ma costat manopera cu ce ia mai cumparat el , pleoape , gratare, etc . si 100€ capota
Kviper is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -