Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 08-01-12, 00:14   #1
crystygye

Stage 5

crystygye's Avatar

Default Suspensie sport reglabila electric

Pentru Renault Symbol 2007, 1.5dci, 60kw.

Doresc sa imi fac o idee legata de o suspensie sport reglabila electric. Cand o parchez si apas un buton (pe telecomanda parca), sa se lase jos la 2cm de asfalt si un buton sa se ridice la normal pentru mers.

Doresc sa stiu si eu sistemul de functionare. Detin kit suspensie sport fata+spate. Se poate monta sistemul pe suspensia de acum sau sunt amortizoare speciale pentru acest sistem?

Doresc informatii si in primul rand daca se poate face asa ceva pe Renault Symbol 2007, 1.5dci, 60kw. (clio 2 , logan, tot draq ala cred)
crystygye is offline   Reply With Quote
Old 08-01-12, 10:58   #2
_andrei_

Stage 2

Default Re: Suspensie sport reglabila electric

suspensia se numeste airride. este reglabila cu ajutorul unui compresor care modifica presiunea in amortizoare. pe forumul peugeot este un user care a pus airride pe 407 din cate tin minte. cat despre partea sport nu stiu cum se comporta, nu cred ca la fel de bine ca o suspensie traditionala si nici cu fiabilitatea nu stiu cum sta la drumurile pe care le avem...

https://www.youtube.com/watch?v=KE5KAmI4x7k
asa arata pe clio...

mult noroc
_andrei_ is offline   Reply With Quote
Old 08-01-12, 13:20   #3
crystygye

Stage 5

crystygye's Avatar

Default Re: Suspensie sport reglabila electric

Mersi frumos, am vazut acum despre ce este vorba. Costa prea mult si prefer sa raman la suspensia sport actuala.
Era interesant deoarece detin claxon puternic cu compresor si butelie de aer mari si stiam ca merge o adaptare.Dar din ce am inteles costa destul de mult pernele de aer.
crystygye is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -