sal stie cineva daca se potrivesc puntile si motorul de pe un clio wiliams cred ca din 94 am vazut ca bordul se poate pune si cred ca si motorul dar nu stiu de punti daca se potrivesc ?
ps : as vrea sa cumpar un clio williams 1.8 sau 2.0 ca masina donatoare
Salut!
In primul rand nu exista Williams de 1.8.
In al doilea rand nu cred ca o sa gasesti la noi asa ceva de vanzare decat la preturi foarte mari.
In al treilea rand puntile merg.
In al patrulea rand ....am eu un 1.8 16v de vanzare....
Am gresit cu (williams poate nu o fi dar asa am vazut mai multe anunturi or fi gresite in sfarsit) vreau sa iau un clio din 91-96 cu motor 1.8 140 cai dupa care sa iau motorul si puntile ,bordul ,instalatia electrica si ce mai se potriveste sa le iau pe bucati e mai greu am vazut cateva anunturi si aici pe 4 tuning cu cateva clio
mi-ar place sa iau si un clio rs cu motor de 2.0 sau o masina asemanatoare cu motor 1.8 -2.0 dupa care sa iau ce imi trebuie dar nu stiu care masini se potrivesc ca masini donatoare .
daca stie cineva ce masini mai merg sa imi spuna va rog .. ms
Motorul care il am eu de vanzare este de Clio 1.8 16v...
am inteles . imi pare rau dar nu ma intereseaza decat o masina intreaga in stare cat decat buna, acum decat ma interesez ce masini sunt donatoare bune pt un viitor transplant
clio 92 in sus .. se potrivesc urmatoarele
1.puntea spate merge
2.motorul
3.bordul
4.aripile roluite fata spate
5.puntea fata nu stiu daca merge ? ?
ce mai trebuie modificat sa reziste la greutatea si puterea mai mare ?
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
Re: intrebare modificare super 5 89
Quote:
Originally Posted by silvian87
clio 92 in sus .. se potrivesc urmatoarele
1.puntea spate merge
2.motorul
3.bordul
4.aripile roluite fata spate
5.puntea fata nu stiu daca merge ? ?
ce mai trebuie modificat sa reziste la greutatea si puterea mai mare ?
daca pui motorul de 1.8 16v si franele de gtt rezista si fara sa faci alte modificari...daca ti intradevar la siguranta ta iti mai pui si o cusca si frane ceva mai mari, si cred ca alea de pe clio sunt mai mari decat alea de gtt. In rest succes si nervi cu masina si sa ii faci un topic sau poti sa pui aici poze succes!
CONTACT 0763096148
daca pui motorul de 1.8 16v si franele de gtt rezista si fara sa faci alte modificari...daca ti intradevar la siguranta ta iti mai pui si o cusca si frane ceva mai mari, si cred ca alea de pe clio sunt mai mari decat alea de gtt. In rest succes si nervi cu masina si sa ii faci un topic sau poti sa pui aici poze succes!
O sa fac topic bineinteles cand ma apuc de modificat cu toate etapele sper sa ma apuc cat mai curand