Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > BMW tuning

Reply

Thread Tools
Old 23-11-07, 23:28   #1
mamitzoiu

Stage 2

Default sfaturi pt a cumpara si tuna un E30 ursuletz

sal
mai kiar daca s mai batran tot nebun am ramas... vreau sa mi dati si voi ceva sfaturi ca vreau sa mi iau un ursuletz...care sunt defectele la care sa ma uit,daca se gasesc piese,unde si ce trebuie sa fac ca sa mi dau seama ca masina i ok cu actele(ca se fac multe jmenuri), si nu in ultimul rand unde pot sa i fac un tuning complet (motor/cutie/tot ce tine de putere mai putin NOS) si cam cat m ar costa..acum ca s divortat numai are ce femeie sa mi pape banii si am pe ce sa i dau
astept rasp si sfaturile voastre
mamitzoiu is offline   Reply With Quote
Old 23-11-07, 23:39   #2
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]
Default Re: sfaturi pt a cumpara si tuna un E30 ursuletz

salut. in primul rand trebuie sa iti iei un urs drept la serii si la tabla . ca tuning nu te complica cu spoilere de ozn ...si alte chesti . ceva finut . m-tech 1 . m-tech 2 .bafta cu proiectul .
si ca bani . iti trebuiesc cateva mii akolo
MARI_NSL is offline   Reply With Quote
Old 24-11-07, 02:21   #3
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]
Default Re: sfaturi pt a cumpara si tuna un E30 ursuletz

Quote:
Originally Posted by mamitzoiu View Post
sal
mai kiar daca s mai batran tot nebun am ramas... vreau sa mi dati si voi ceva sfaturi ca vreau sa mi iau un ursuletz...care sunt defectele la care sa ma uit,daca se gasesc piese,unde si ce trebuie sa fac ca sa mi dau seama ca masina i ok cu actele(ca se fac multe jmenuri), si nu in ultimul rand unde pot sa i fac un tuning complet (motor/cutie/tot ce tine de putere mai putin NOS) si cam cat m ar costa..acum ca s divortat numai are ce femeie sa mi pape banii si am pe ce sa i dau
astept rasp si sfaturile voastre
pai cauta in primu rand un urs coupe dupa 1988 cu cat mai multe dotari, in privinta seriilor asta se verifica la identificare, piese se gasesc la preturi accesibile, tuning motor se face dar nu cu bani putini, orium toti ursi au peste 140 000 km asa k dak gasesti vreunu cu 100 000 sau chesti dastea, nu crede, si cauta un urs ingrijit pt k sfatul meu este sa dai mai multi bani pe un urs ingrijit si ai o baza buna decat sa iei unu ieftin si sa zici ,,las k il fac eu'' pt k o sa te aduca la sapa de lemn, am trecut prin asta si stiu ce zic.Bafta cauta masini si nu iti lua mai jos de 2.0 , ferestete de 2.3 pt k e jet tronic si e o injectie complicata rau , sfatul meu este un 2.5 12v 172 cp e o baza perfecta pt un tuning complet.bafta

EX BMW E30 325i 175 CP || EX posesor BMW E36 COUPE 2.5 24v 193 cp
MC Mate is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -