25-08-06, 14:54
|
|
Stock
|
Am un bmw in 2 usi din 86 si vreau sa il tunez, ce i-as putea face???
As dorii sa stiu ce i-as putea face acestei masini , face parte din viata mea si vreu sa o fac unica in romania , am la dispozitie 10000 de euro , motorul este deja schimbat , banii sunt doar pentru interior , exterior , astept sugestii si poate chiar preturi , va multumesc anticipat!!!!
|
|
|
30-08-06, 08:55
|
|
 Stage 5
|
Re: Am un bmw in 2 usi din 86 si vreau sa il tunez, ce i-as putea face???
La 10.000 de euro, poti face foarte mult, jante, kit exterior m3, lambo doors, angel eyes, stopuri clare si poate o vopsea unicat, da-i o perla misto, daca vrei sa pastrezi rosul ca si culoare de baza, la interior, ti-o poti imbraca integral in piele de-o anumita culoare, de la scaune, la fete de usi, bord, plafon. Mai poti incerca niste ceasuri cu plasma. Iti poti umple portbagajul de watti prin niste woofere calumea. O evacuare calumea, eventual sherpi, un cip ceva... In general lumea isi modifica masinile dupa gustul fiecaruia, la banii care dispui poti cere parerea unor firme specializate, ei pot gasi diferite variante. Multa bafta si asteptam poze, apropo, ce motor i-ai pus?
|
30-08-06, 09:32
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
masina asta nu cumva initial a fost diesel ??
|
|
|
02-09-06, 21:04
|
|
Stage 1
|
Mijto URS ,sa incepem cu motorul.un filtru de aer de la SIMOTA crom ,un sistem de evacuare BORLA am si yo pe leutzu meu,un turbo-intercooler shi cam atat la motor.La exterior un kit (spoilere,praguri,eleron) de la JE DESIGN sau ELIA,niste jante cromate RIAL BELAGIO , un kit de neoane interior, exterior,nijte stopuri clare cu led,o capota de carbon,o instalatie xenon cam atat la exterior. la interior ceva finut, un turometru cu shiftlight ,un volan isotta ,nijte scaune sport , shi kit complet pedale ,nuca schimbator,frana de mana cromate,un sistem audio dvd pioneer shi ursu e preparat aproape complet. app ce motor ai pus pe ea?
|
|
|
04-09-06, 16:07
|
|
Stage 1
|
NOMADUL00 spunene shi noua ce motor ai pus pe urs,shi asteptam poze cu el preparat.  )
|
|
|
06-09-06, 00:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
cred ca stiu masina.... a fost cumva si prin tecuci oleaca?
|
|
|
07-09-06, 17:42
|
|
Stock
|
Pai am pus un motor de 2.5 cmc , consumul eeeste cam mare dar merita , la exterior un kit de la je-designe si jante cromate OZ ... poze in curand
|
|
|
07-09-06, 23:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
zi frate... cred ca stiu masina... a stat ceva timp pe la tecuci?
|
|
|
22-09-06, 17:20
|
|
Stock
|
de unde ai bara fata?
|
|
|
06-11-06, 23:14
|
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
nu mai zici nimic ? ... chiar asteptam cu nerabdare poze avansari in tuning..
mai da si tu un semn de viatza.. 
Bafta
|
|
|
09-11-06, 23:16
|
|
 Stage 5
|
super.....dak o sa investesti atatzia bani in ursulache asta ala tau o sa iasa ceva frumos,oricum vb cuiva de mai de sus,la bani acestia potzi sa ceri parerea unei firme specializate in asa ceva care te-ar ajuta cel mai mult
mult bafta
|
|
|
11-11-06, 15:03
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by yo@cox
Mijto URS ,sa incepem cu motorul.un filtru de aer de la SIMOTA crom ,un sistem de evacuare BORLA am si yo pe leutzu meu,un turbo-intercooler shi cam atat la motor.La exterior un kit (spoilere,praguri,eleron) de la JE DESIGN sau ELIA,niste jante cromate RIAL BELAGIO , un kit de neoane interior, exterior,nijte stopuri clare cu led,o capota de carbon,o instalatie xenon cam atat la exterior. la interior ceva finut, un turometru cu shiftlight ,un volan isotta ,nijte scaune sport , shi kit complet pedale ,nuca schimbator,frana de mana cromate,un sistem audio dvd pioneer shi ursu e preparat aproape complet. app ce motor ai pus pe ea?
|
   o sa devi mare tuner tu copile
|
|
|
11-11-06, 20:47
|
|
Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by yo@cox
|
ha ha ha....nfs-ul asta a tampit multa lume!!! subscriu la ce a scris alex-rahova!
|
|
|
11-11-06, 21:06
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by dj16xxs
ha ha ha....nfs-ul asta a tampit multa lume!!! subscriu la ce a scris alex-rahova!
|
frate iti zic eu ce e pe forum acum.. : " Mamaaaaa sa vezi ce capota de carbon mi-am pus in NFS underground, am terminat prima cursa si am castigat 1000 de parai .. urmatoarea problema e ca trebuie sa fac un drift de 10.000 de puncte.. aa si am uitat ..maine ma duc la politie sa-mi faca poza de buletin ,ca abia am implinit 14 ani "
P.S :  tu tot din NFS te-ai inspirat cand ti-ai modificat ursul ?  
|
11-11-06, 21:09
|
|
Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova
|
iti dai seama ca da    ...dar am mai luat si de pe la dezmembrari piese ca n-am avut puncte tot timpul sa le iau noi...
lasa-i in pace nu stiu cum e sa bagi bani si multa dar foarte multa munca intr-o masina!....si sacrificii si multe....
eu ca sa-mi iau diverse la masina m-am rupt de la multe....
Last edited by dj16xxs; 11-11-06 at 21:12.
|
|
|
|
|