Nu prea poti sa gasesti cheie de reglaj pentru ca ele vin cu tot cu suspensie.
Eu mi-am facut rost de la cineva si am dat mai departe sa mi-le faca la strungar.
Oricum nu iese ca la original.
Suspensie FK este ok la curbe si sta mai bine masina pe sosea. Faza nasoala este ca se rugineste repede fiind inelele sint din aluminiu

din cauza zapada,ploaie,nisip....etc si atunci nu o sa te ajuta cheii in nici un caz

.... ca am patit

In caz ca suspensie are o vechime mai mult de 6 luni iti spun cam %70 ca n-ai cum sa faci singur ca e de masurat fie care filet.
Etrier ( daca nu ma insel ca nu prea stiu exact cum se numeste fier-ul ala in Romana ) la golf 4 pe parte dreapta e mai gros decat parte stanga asa ca n-ai cum sa masori si sa zici ca ridici sau cobori 15 filete din stanga si 15 filete din dreapta pentru ca o sa fie diferenta pentru ca parte dreapta al motorului e mai grea decat parte stanga.
N-am decat sa iti zic BAFTA asta in caz ca vrei sa faci singur si nu la un service.
Oricum noi ne-am chinuit cam 3 ore pentru cele din fata si + 2 sprei de anti-rugina

+ blestemi pentru fie care ora petrecut acolo
0726.56.66.00 suna-ma daca esti din bucuresti si iti explic cam pe unde sa te duci....