Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-08-08, 20:59   #1
B-12-WRW

Stage 2

Default suspensie sport golf 4

sal, am un golf 4 din 2002, l-am cumparat din germania si are suspensie sport FK 1768, reglabila pe inaltime. aveti idee de unde as putea sa fac rost de cheie ceva pt piulitele de reglaj ai inaltimii? cred ca stiti despre ce vorbesc. vreau sa o mai ridic pt k imi da senzatii pe autostrada la denivelarile alea, nu pot sa merg peste 170 ca ating cu podeaua de asfalt la hopuri. e lasata destul de mult
B-12-WRW is offline  
Old 28-08-08, 01:24   #2
B-12-WRW

Stage 2

Default Re: suspensie sport golf 4

nu stie nimeni despre ce vorbesc? ce imi trebuie pentru reglajul unei suspensii sport?
B-12-WRW is offline  
Old 28-08-08, 15:11   #3
vdub

Stage 5

salut,
mergi la un magazin cu piese tuning ca poate au la vanzare vre-o suspensie de la care sa imprumuti cheia.

- zi si mie cam cum se comporta suspensia ca vreau sa imi iau si eu daia.

brgds,
edi
vdub is offline  
Old 30-08-08, 16:21   #4
B-12-WRW

Stage 2

merci. suspensia e buna din punctul meu de vedere. se tine bine. nu face balans. chiar si pe drum denivelat se comporta bine depinde de sofer sa fereasca pentru ca e joasa masina. in curbe iar e bine, masina nu se lasa deloc in lateral, intri in curba pana incep cauciucurile sa-si piarda aderenta dar suspensia nu face probleme. acum vreau sa o mai ridic pentru ca sunt drumurile proaste plus ca la iarna nu e nici o sansa sa merg cu ea asa cum este acum. te salut
B-12-WRW is offline  
Old 20-09-08, 12:49   #5
Turcu

Stage 4

Turcu's Avatar

Nu prea poti sa gasesti cheie de reglaj pentru ca ele vin cu tot cu suspensie.
Eu mi-am facut rost de la cineva si am dat mai departe sa mi-le faca la strungar.
Oricum nu iese ca la original.
Suspensie FK este ok la curbe si sta mai bine masina pe sosea. Faza nasoala este ca se rugineste repede fiind inelele sint din aluminiu din cauza zapada,ploaie,nisip....etc si atunci nu o sa te ajuta cheii in nici un caz .... ca am patit
In caz ca suspensie are o vechime mai mult de 6 luni iti spun cam %70 ca n-ai cum sa faci singur ca e de masurat fie care filet.

Etrier ( daca nu ma insel ca nu prea stiu exact cum se numeste fier-ul ala in Romana ) la golf 4 pe parte dreapta e mai gros decat parte stanga asa ca n-ai cum sa masori si sa zici ca ridici sau cobori 15 filete din stanga si 15 filete din dreapta pentru ca o sa fie diferenta pentru ca parte dreapta al motorului e mai grea decat parte stanga.

N-am decat sa iti zic BAFTA asta in caz ca vrei sa faci singur si nu la un service.

Oricum noi ne-am chinuit cam 3 ore pentru cele din fata si + 2 sprei de anti-rugina + blestemi pentru fie care ora petrecut acolo

0726.56.66.00 suna-ma daca esti din bucuresti si iti explic cam pe unde sa te duci....
Turcu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -