Helău all..poate o sa va plictisesc cu introducerea,dar nah cand ating tastatura cu degetele nu ma mai opresc

trec la subiect..am un MK III GT de 1.8(90cp),achizitionat de ceva luni,din pacate doar in 27 dec. am RAR.u

si pana la revelion sper sa am numere negre pe el

..dupa care din 2011 vreau sa ma apuc de 'tunarit' la el..cate umpic p'acolo cate umpic p'aici pana cand iasa ce imi doresc...
Incep cu partea mecanica..cam ce imi puteti recomanda pentru performante mai mari?? filtru ala sport din cate am tot citit,unii zic ca e bun altii ca nu e necesar..sau ca,daca ii schimb filtru sa ii pun un kit de admisie nou??

..un turbocompresor merge pe el??

..un BOV

mergeż? astept alte recomandari pt motor

...
Jantele...momentan am originalele..185/60 R14 si mi.as dori un 205/45 R16 respectiv 215/40 R16...da bine pe golf??

Suspensia...am Bilstein normale si imi trebuie sport..care sunt bune si ieftine?? si sa coboare cat de cat garda...
E posibil geamuri fumurii si pe fata(nu am nici pe spate)?? ca am tot vazut la multe masini,dar cica dak te prind 'astia' ai probleme...
Continui imd...multumesc pt timpul acordat si sper ca cineva sa continue acest topic,pt ca imi doresc mlt un schimb de idei

P.S. o sa pun sh niste poze mai recente cu el(MKIII GT)