Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Golf TSI
Si daca stie cineva cum este supraalimentat motorul.
Am gasit pe net doua variante: 1.compresor+turbina
2.Compresor care functioneaza ca un turbo la turatii mari (suna cam aberant dar nu imposibil).
Salut ! Eu tocmai mi-am comandat un golf 1.4 TSI 140 cp Sportline.Motorul functioneaza cam asa pana la 2500 rpm merge compresorul pana la 3500 rpm merg amandoua dupa care merge decat turbina cuplu maxim tine pana la 4000 rpm la modelul de 140 cp si 4500 la cel de 170 cp.Gazu se taie pe la 6800 rpm iar scoasa din viteza masina este limitata la 3800 pt a proteja motorul.Eu am facut drive-test pe touran 1.4 TSI si se misca destul de bine fiind mai greu cu 150 de kg decat un golf.Cel de 140 cp accelereaza de la 0-100 8,8 s destul de bine zic eu daca te gandesti ca 2.0 TDI are 9,3.Bafta!
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Golf TSI
Quote:
Originally Posted by 4Bidden
Salut ! Eu tocmai mi-am comandat un golf 1.4 TSI 140 cp Sportline.Motorul functioneaza cam asa pana la 2500 rpm merge compresorul pana la 3500 rpm merg amandoua dupa care merge decat turbina cuplu maxim tine pana la 4000 rpm la modelul de 140 cp si 4500 la cel de 170 cp.Gazu se taie pe la 6800 rpm iar scoasa din viteza masina este limitata la 3800 pt a proteja motorul.Eu am facut drive-test pe touran 1.4 TSI si se misca destul de bine fiind mai greu cu 150 de kg decat un golf.Cel de 140 cp accelereaza de la 0-100 8,8 s destul de bine zic eu daca te gandesti ca 2.0 TDI are 9,3.Bafta!
Foarte tare...
Pacat ca deja are toata lumea golf si designul intra la categoria "banale".
Ce mi-ar place motorasul asta pe un GTC
Designul intra la categoria banale daca il lasi stock, dar daca umblii putin la el s-ar putea sa nu mai fie chiar asa banal. Am vazut golfuri destul de reusite ca design prin tuning nu in exces , doar cateva accesorii esentiale. Totusi GTi-u nu e chiar banal si nu e foarte mare diferenta. Si inca ceva peste 2 ani apare Golf VI care arata destul de bine din cate am vazut imprumuta cate ceva de la audi...singura pb o sa fie pretul care e increstere de la generatie la generatie. Tehnologia se plateste!
hello
cand iti vine masinuta, se poate sa ne intalnim si noi p undeva prin oras sa testam aderenta si sa schimbam impresii despre masini ?
Masinuta vine prin august! De schimbat impresii oricand de testat aderenta are performantele lui 2.0 FSI pana la 2.0 TFSI totusi sunt 2s diferenta O sa te anunt cand vine masinuta! Mai stie cineva ceva de motorasul asta a condus careva?
salut....am un golf 1.4 TSI 170 cp GT...turbina intra de la 1300rpm...sa stii k iti consuna in jur de 10-11%...consumul instantaneu ajunge si la 99.9%)) in rest este o masina super pe mine m-a costat 25.000euro dar sa fii foarte atent cu ea pe unde o lasi ca sunt idioti d-astia care o lovesc in parcare si ti-o zgarie cu cuiu....bafta