Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 10-03-14, 22:32   #1
Michael.White

Stock

Default Golf Mk6: Ecavuarea de la o benzinara pe un diesel 1.6 bluemotion pro/contra?

Vreau sa incep cu un salut si sa va multumesc celor care au dat click aici pentru a-si spune parerea.
Nu stiu prea multe despre mecanica si toate cele, de aceea am inceput un topic aici, intreband aceasta lucru. Ce parere aveti de aceasta modificare? Pe un golf 6 motorizare 1.6 bluemotion sa ii fie schimbata evacuarea cu una de pe vre-o benzinara gen GTI [spun asta deoarece acesta evacuare am observat-o pe GTI-uri, ca in cel din poza de mai jos.]

Sau sa intreb intr-un mod diferit, se poate pe 1.6 bluemotion sa fie schimbata toba cu ceva cu 2 iesiri, una in stanga si una in dreapta?

Daca da, ce modificari ar aduce la masina, pe langa cel estetic. Ma refer o sa traga mai tare,mai incet] Consumul creste, scade?

Multumesc inca o data si o seara faina in continoare!
Michael.White is offline   Reply With Quote
Old 16-03-14, 12:55   #2
jeleutz

Stage 3

jeleutz's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Golf Mk6: Ecavuarea de la o benzinara pe un diesel 1.6 bluemotion pro/contra?

nu ar avea de ce sa consume mai mult / mai putin , acum nu stiu eu singur sa ma pronunt dar daca ii schimbi toata evacuarea vei avea un + de forta , si da bine si estetic cum zici tu. Si eu vreau sa fac aceelasi lucru pe masina mea [golf 4]
jeleutz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -