buna ziua! am facut acest thread , pentru a va cere o parere
As dori sa-mi cumpar un vw vento TDi , ce parerea aveti despre aceasta masina ... ce potential de tuning are ....astept si oferte din partea voastra. astept raspunsurile voastre . va multumesc anticipat
ca posesor de Vento TDI 90cp 225nm tip motor Z1 pot sa spun ca e masina ff reusit iar motorzarea e foarte buna.
".. ce potential de tuning are ..." daca dai un search pe forumurile din polonia o sa iti clatesti ochi de o sa fii inebunit dupa masina asta, http://www.vwvento-fans.com/index.ph...d=24&Itemid=52
bani sa fie de piese , ca ai cu ce sa te joci
o problema care persista la vento ca si la golf e rugina, asa ca asteptam sa iti prezinti un vento cat mai frumos
ms muult ,VentoVRY , deci chiar mia placut ce am vazut speram ca cel tarziu in primavara o sa primesc niste $$$ , si atunci sa vezi.... bine ar fii sa primesc bani mai inainte
inca o data iti multumesc
Despre motor: ffind cu pompa mecanica, nu ai pozibilitate de tuning, deci trebuie sa ramane motorul stock. Eventual poti folosi tehnologii pentru reducerea consumului, insa nu poti mari puterea prin metode electronice.