Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 16-12-10, 18:49   #1
slikone

Stage 1

slikone's Avatar

Talking MK3 GT recomandare tuning

Helău all..poate o sa va plictisesc cu introducerea,dar nah cand ating tastatura cu degetele nu ma mai opresc trec la subiect..am un MK III GT de 1.8(90cp),achizitionat de ceva luni,din pacate doar in 27 dec. am RAR.u si pana la revelion sper sa am numere negre pe el..dupa care din 2011 vreau sa ma apuc de 'tunarit' la el..cate umpic p'acolo cate umpic p'aici pana cand iasa ce imi doresc...
Incep cu partea mecanica..cam ce imi puteti recomanda pentru performante mai mari?? filtru ala sport din cate am tot citit,unii zic ca e bun altii ca nu e necesar..sau ca,daca ii schimb filtru sa ii pun un kit de admisie nou??..un turbocompresor merge pe el??..un BOV mergeż? astept alte recomandari pt motor ...
Jantele...momentan am originalele..185/60 R14 si mi.as dori un 205/45 R16 respectiv 215/40 R16...da bine pe golf??
Suspensia...am Bilstein normale si imi trebuie sport..care sunt bune si ieftine?? si sa coboare cat de cat garda...
E posibil geamuri fumurii si pe fata(nu am nici pe spate)?? ca am tot vazut la multe masini,dar cica dak te prind 'astia' ai probleme...

Continui imd...multumesc pt timpul acordat si sper ca cineva sa continue acest topic,pt ca imi doresc mlt un schimb de idei
P.S. o sa pun sh niste poze mai recente cu el(MKIII GT)
slikone is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 19:04   #2
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]
Default Re: MK3 GT recomandare tuning

Salut. Daca citeai mai multe topicuri pe sectiunea volkswagen observai ca mai exista multe topicuri ca al tau.
Sa te iau cu inceputul: bov nu poti pune deoarece bov-u se pune doar pe motoarele turbo si nici acolo pe toate ca nu face bine. Filtru sport daca chiar vrei sa pui cu toate ca nu o sa te ajute mai deloc iti recomand filtru K&N in cutia originala. Compresor mai greu treaba asta si nu cred ca vrei sa bagi cateva mii de euro intr-un motor de 90 de cp cand cu cateva sute de euro iti poti pune un 2.0 sau un VR6.
In legatura cu jantele sunt destule golfuri pe forum cu jante pe 16. Acuma totul depinde de tine.
Suspensia mai ieftina si care multa luma e multumita de ea e cea de la ta-technix aprox 200 de euro.
Foliile se pot pune omologate doar pe spate si atat.

Iti recomand sa te uiti pe topicul: Poze - VW Golf - Dream Cars

Last edited by ovidiu89; 16-12-10 at 19:07.
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 19:09   #3
slikone

Stage 1

slikone's Avatar

Mno imi cer scuze ca n.am citit ai multe topicuri,am crezut ca am si eu dreptul sa deschid un topic care e deja deschis de mai multi useri...
Ms pt sfaturi,si ca sa fiu sincer dar n.am mai continuat, m.am gandit si la un 2.0 16v de 150cp..si sa.l reconditionez/modific pe ala...
Old 16-12-10, 19:11   #4
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Stai linistit. O sa cam ai de citit si documentat
Old 16-12-10, 19:19   #5
slikone

Stage 1

slikone's Avatar

Pe 'Poze - VW Golf - Dream Cars' m.am uitat deja de nenumarate ori,dar acolo sunt doar poze(si inca ce poze ),si pt estetica am si eu niste idei...vroiam doar sfaturi pt partea mecanica..daca merita sa bag niste cash in asta de 90 de caluti ca sa castig vreo 5-7...sau sa trec la un 2.0 si cam ce i.ash putea face la ala...Ms
Old 16-12-10, 19:24   #6
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

In general la motoarele aspirate nu prea poti castiga multi cai.
Old 16-12-10, 19:28   #7
slikone

Stage 1

slikone's Avatar

Nu doar caii..pt ca 150cp cat are 2.0-ul imi e deajuns..Dar pt a castiga o acceleratie mai buna??
Old 23-12-10, 21:56   #8
gusteru_r

Stock

si eu as vrea o recomandare pentru un mk3 as vrea sa al modific . prima data as vrea sa prelungesc capota peste faruri. sfaturi? sau de unde pot cumpara una gata facuta niste suspensii sport complecte si jante pe 14 cu buza lata si dupa aia ma pot gandi la un kit .daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi
gusteru_r is offline   Reply With Quote
Old 12-04-11, 12:30   #9
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

exista in comert prelungire tip "BadBoy" dar cea mai ok e cea facuta direct pe capota.
Suspensii sport, cauta mai bine reglabile... o sa vezi ca te ajuta foarte mult...asta in cazul in care nu ai 1400 EUR sa dai pe air ride...
De motor, eu am tot 1.8 90HP dar nu va stresati, ca nu o sa ii mariti puterea cu filtru si evacuare, eu am vazut treaba asta pe propria-mi piele. Poti sa ii pui compresor sau turbo, dar e o investitie cam de 2 ori pretul masinii, si daca nu ai vreun fetis anume cu G3 eu zic ca nu se merita.
Daca tot iti faci bad boy pe capota, ia niste faruri clare Golf 4 Style si niste stopuri FK, prelungire GTI/VR6 si eventual o vopsea in doua tonuri...si te-ai rezolvat.

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....
lupalb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -