salut tuturor ! eu am avut un golf 3 1.6 ABU cu discuri pline pe fata si tamburi pe spate ! inainte sa montez motorul vr6 pe golf am imbunatatit franarea pe spate eliminand tamburii si montand in locul lor fuzetele cu discuri etrieri si suport de etrier de la un golf 2 gti 16v ! pe fata nu i-am adus nici o modificare si au ramas discurile pline ! ma gandeam ca as putea sa imbunatatesc franarea pe fata pastrand etrierii mei cu fuzetele mele si sa schimb numai discurile si placutele ! precizez ca etrierul meu este cu prinderea in imbusuri nu in suruburi ! ca diametru discurile ventilate de la golf 2 gti sunt aceleasi cu cele pline de 1.6 de golf 3 ! placutele difera, cele de mk2 gti fiind mai subtiri pentru a incapea in acelasi etrier cu discul ventilat care este mai gros decat cel plin ! deci va intreb si pe voi ! ce ziceti o sa mearga discuri ventilate si placute de golf 2 gti montate pe fuzetele si etrierii de la golf 3 1.6 ABU din 1994 ? eu din cat am cercetat vor intra fara probleme, plus ca daca discurile ventilate au aceleasi dimensiuni 239x20mm si daca merge transplantul, voi monta discuri de golf 2 gti cu gaurele si drill plus placutele aferente ,nu voi opta pentru cele stock, de fabrica ! astfel nu mai este necesara schimbarea fuzetelor cu totul si operatiunea de inlocuire a discurilor pline cu cele ventilate este banala ! astept si parerile voastre ! numai bine !