Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Opel tuning

Reply

Thread Tools
Old 15-03-07, 18:14   #1
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Oferte Modificare Motor Opel C20ne

Am achizitionat de ceva timp un opel kadett e gsi cu varianta de motorizare c20ne 115 cai 8v. Cum intotdeauna e loc de mai mult m-am hotarat sa investesc ceva bani in "cresterea" numarului cailor si a cuplului. Nu pot sa spun o anume suma la care m-am gandit si de aceea astept parerea celor care se ocupa cu asa ceva si care se pricep. Stiu ca ,cer cam mult dar daca se poate ,lista cu preturile componentelor plus manopera si bineinteles castigul estimativ. Astept ofertele celor avizati si de ce nu...si sfaturile sunt binevenite.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-07, 11:48   #2
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re: Oferte Modificare Motor Opel C20ne

Quote:
Originally Posted by bobby_gti2 View Post
Am achizitionat de ceva timp un opel kadett e gsi cu varianta de motorizare c20ne 115 cai 8v. Cum intotdeauna e loc de mai mult m-am hotarat sa investesc ceva bani in "cresterea" numarului cailor si a cuplului. Nu pot sa spun o anume suma la care m-am gandit si de aceea astept parerea celor care se ocupa cu asa ceva si care se pricep. Stiu ca ,cer cam mult dar daca se poate ,lista cu preturile componentelor plus manopera si bineinteles castigul estimativ. Astept ofertele celor avizati si de ce nu...si sfaturile sunt binevenite.
Daca vrei sa pastrezi blocul motor , ca sa nu mai fi nevoit sa treci prin rar cu alte omologari si balarii de genul , iti dau un sfat : Arbore, pistoane si biele de LET , chiuloasa de LET , axe + capac axe came de LET , admisie si evacuare de LET ... a... da ... instalatia si calculatorul ... eventual intercoolerul ...
Si ii pastrezi cutia cu tot cu planetare ca sa nu mai fi nevoit sa faci 1000 de modificari si combinatii.
A ... si daca faci modif astea , daca nu ai discuri pe spate ai sanse 80% sa intri sub vreun tir daca nu ai putina minte ....

Si sari direct cu 100 de cai in sus .
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 16-03-07, 20:22   #3
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Mersi de sfaturi....o sa iau in considerare si varianta asta cu conditia sa gasesc un let care sa se "auda" bine.
Old 16-04-07, 19:37   #4
CBR-

Stage 5

CBR-'s Avatar

N-ai cum sa pui pistoane de LET pt ca blocul difera nu e ca cel de NE, poti creste puterea la NE modificand chiuloasa, un cip, axa sport etc poti ajunge pe la 160cp, eu am avut un astfel de motor.
CBR- is offline   Reply With Quote
Old 16-04-07, 23:12   #5
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

CBR mersi de informatii......dar ce trebuie modificat stiu si eu....eu cautam altceva, sper sa ma fi facut inteles in primul post. Daca cumva stii vreo axa sport....da-i un pm. Mersi anticipat
Old 19-04-07, 15:10   #6
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Intra la fix axa de C20SEH!
Pentru o crestere semnificativa Axa de SEH Pistoane de SEH injectoare de SEH si calculatorul sau daca nu Cip tuning si ajungi undeva pe la 140 de cai !
Old 19-04-07, 15:12   #7
CBR-

Stage 5

CBR-'s Avatar

Injectoarele de 20seh sunt identice ca la c20ne!
CBR- is offline   Reply With Quote
Old 22-04-07, 16:47   #8
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
CBR mersi de informatii......dar ce trebuie modificat stiu si eu....eu cautam altceva, sper sa ma fi facut inteles in primul post. Daca cumva stii vreo axa sport....da-i un pm. Mersi anticipat

Mestere asculta si tu de cei care cunosc mai bine @X-Ray-Eyes si altii....

Cel mai bun tuning pentru masina ta e un motor LET iar un tuning mai cuminte e un motor XE ...din NE-ul ala scoti ceva dar nu foarte mult si cu prea multi bani raportat la castigul de putere.

Un XE cu axe si soft ajunge la 170-180CP unde un NE doar cu turbo ajunge dar asta e alta poveste.
Old 22-04-07, 22:14   #9
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Stiu ce inseamna un let sau un xe......dar motorul il voi schimba dupa ce cedeaza c20ne-ul. Eventual il mai "intep" putin. Pentru let trebuie facute alte modificari si deocamdata nu dispun de bugetul necesar, sper sa vina si vremea aia....insa am alte prioritati.
Old 24-04-07, 23:55   #10
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Dupa o lunga analiza (maxim 2 minute ) m-am gandit ca nu are rost sa investesc in acest motor......o fi mergand el bine.....dar costurile sunt prea mari si castigul este prea mic....asa ca revin la planurile initiale. Deci daca stie cineva....sau are vreun c20xe de vanzare astept un pm sau eventual un sms . 0722 80 86 96
Old 26-04-07, 01:19   #11
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Dupa o lunga analiza (maxim 2 minute ) m-am gandit ca nu are rost sa investesc in acest motor......o fi mergand el bine.....dar costurile sunt prea mari si castigul este prea mic....asa ca revin la planurile initiale. Deci daca stie cineva....sau are vreun c20xe de vanzare astept un pm sau eventual un sms . 0722 80 86 96

Bine ca ti-ai revenit in timp util.......
GTA is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 13:43   #12
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Nu e vorba de revenit.....de la inceput am zis ca ii schimb motorul.....vroiam let......dar implica multe modificari si deocamdata nu am bugetul necesar, dar am avut momente in care vroiam sa las c20ne...si sa-l modific deoarece la suprafata era doar motorul de 115 cai...iar realitatea ar fi fost alta.
Old 26-04-07, 21:58   #13
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Nu e vorba de revenit.....de la inceput am zis ca ii schimb motorul.....vroiam let......dar implica multe modificari si deocamdata nu am bugetul necesar, dar am avut momente in care vroiam sa las c20ne...si sa-l modific deoarece la suprafata era doar motorul de 115 cai...iar realitatea ar fi fost alta.
Ce inseamna pentru tine "multe modificari"?????

Tot ce ai nevoie e un motor LET cu toate anexele,instalatie,si calculator.....optional cutie F28 daca nu merge foarte bine si F20.
GTA is offline   Reply With Quote
Old 27-04-07, 22:08   #14
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Multe modificari adica caroserie ramforsata, cutie viteze schimbata si bineinteles franele......de fugit fuge...dar tre sa ma gandesc si cum o opresc nu? Asa...cu c20xe nu trebuie decat sa ii pun punte spate cu discuri. Poate o sa vina si vremea let-ului....sau daca gasesc ceva convenabil.....poate chiar mai repede.
Old 12-02-08, 13:57   #15
mafiotu_85
Audi Driver

Stage 3

mafiotu_85's Avatar

Member of:
[AUDI]

frate....ce tzine de kadett....cauta'l frate pe UGA....ji roaga'te de el sa itzi spuna de i'a facut cadetului aluia de care le era la totzi frica cand aparea la ilegale...:P...ala tragea rau de tot la 315 cai

audi a4b5, an 2000, 2.5tdi

M Customs...https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...nd-tuning.html
mafiotu_85 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -