Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Opel tuning

Reply

Thread Tools
Old 25-11-07, 15:44   #1
blkhrt

Stage 2

Member of:
[Opel]
Question Opel Vectra Turbo 4x4

Salutare. Am si eu nevoie de ajutor cu o chestie...incerc sa gasesc o firma in Romania care sa imi fac un bodykit complet pentru un Opel Vectra A. Momentan ma intereseaza doar tuning exterior si interior, nu vreau sa ma bag la motor. Ma intereseaza o firma care sa fie ok, nu as vrea sa ma arunc la chestii gen Faberplast, unde sa lipească o fustita de bara din plastic a masinii. Mersi.
blkhrt is offline   Reply With Quote
Old 25-11-07, 16:52   #2
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Opel Vectra Turbo 4x4

Quote:
Originally Posted by blkhrt View Post
Salutare. Am si eu nevoie de ajutor cu o chestie...incerc sa gasesc o firma in Romania care sa imi fac un bodykit complet pentru un Opel Vectra A. Momentan ma intereseaza doar tuning exterior si interior, nu vreau sa ma bag la motor. Ma intereseaza o firma care sa fie ok, nu as vrea sa ma arunc la chestii gen Faberplast, unde sa lipească o fustita de bara din plastic a masinii. Mersi.
iti recomand cu incredere NEXT STAGE TUNING satu mare https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/51982-407-next-stage-tuning-satu.html baiatu' e foarte priceput si face orice body kit costum dupa schita facuta de tine sau de el asta e id'ul lui de messenger: bogdans3500
dac vrei pana maine iti pot gasi si de nr. de tel
Old 26-11-07, 19:01   #3
blkhrt

Stage 2

Member of:
[Opel]
Default Re: Opel Vectra Turbo 4x4

Mersi mult, o sa incerc sa iau legatura cu el pe messenger. Eu am cumparat masina de curand, are kit exterior complet, facut acum 2 ani prin Timisoara cred...si cautand pe aici pe forum am mai vazut unul identic pe o vectra a (TM-xx-POH). vreau sa il schimb insa...ptr nu ma multumeste. Mersi inca o data, si, daca mai cunosti alte surse pentru componente, inclusiv ptr interior, as aprecia info.
blkhrt is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -