Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Opel tuning

Reply

Thread Tools
Old 23-03-11, 21:39   #1
cristy7610

Stage 4

Default montare trapa astra g

salut.vreau sa imi montez o trapa originala GM luata de pe un astra g hatchback in 4 usi exact ca masina mea si as vrea sa stiu daca pot monta aceasta trapa.as vrea sa stiu daca plafonul dotat cu trapa este la fel ca al meu fara trapa,ma refer la ranforsarile de sub capitonaj.intreb ptr ca vreau sa stiu exact daca se poate face aceasta operatie.astept raspunsurile voastre cat mai repede..multumesc anticipat
cristy7610 is offline   Reply With Quote
Old 27-04-11, 23:54   #2
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]
Default Re: montare trapa astra g

Quote:
Originally Posted by cristy7610 View Post
salut.vreau sa imi montez o trapa originala GM luata de pe un astra g hatchback in 4 usi exact ca masina mea si as vrea sa stiu daca pot monta aceasta trapa.as vrea sa stiu daca plafonul dotat cu trapa este la fel ca al meu fara trapa,ma refer la ranforsarile de sub capitonaj.intreb ptr ca vreau sa stiu exact daca se poate face aceasta operatie.astept raspunsurile voastre cat mai repede..multumesc anticipat
interesanta ideie...pana la urma ai reusit?

si eu as vrea sa pun o trapa pe ea mea,sa mai intre aer...am gasit ceva universal de sticla,din cate am auzit trebuie doar adaptata(taiata si etc)insa totusi daca ceva nu merge ok sau nu faci cum trebuie ramai cu gaura in tavan...

Vand Wv Vento 1.9tdi !!
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...0-9975240.html
soosy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -