salutare tuturor..am o mare problema si ma adersez celor care ma pot ajuta cu o informatiesau un sfat ceva..pe scurt am un betrone cabrio la care deodata nu ii mai merge decapotarea;ciudat este faptul k ii merge capotarea(isi lasa geamurile singura jos si o acopera at cd apas butonul ) dar cd apas butonul pentru decapotare nu mai face absolut nimic decat tiuie k si cum nu as decupla manerul de deasupra,nemailasand geamurile in jos si nu are nicio initiativa de a o decapota.Ce sa fac?dati-mi un sfar ceva,o parere sau unde ma pot ardresa in acest sens sa o rezolv.Ideea este k nu prea am incredere in cei de la dibas(sunt din ploiesti eu) si nici nu vreau sa stirc mai mult eu dc ma bag fara sa am habar.Ma gandesc k poate o fi vreun releu ceva,pt k dc ar fi mecanica defecta at nici nu ar capotao,si ar merge total si lasarea geamurilor automat atunci cand incerc sa fac ambele manevre,ori la mine,asa cum am spus mai sus,lasa geamurile jos decat in cazul capotarii.Va rog frumos ajutati-ma intr-un fel!