Pentru cei care vor sa ne intalnim am stabilit o intalnire Duminica in Piata Constitutiei. Ideea este sa iesim si din afara Bucurestiului, eu ma gandeam fie la Branesti la un mic fie la Pustnicu la o poza ori amandoua. Stabilim si ora de intalnire si locatia dupa ce va dati fiecare cu parerea....
Astazi mai tarziu va spun si ora.....
EDIT: maine la 11.30 ne vedem in Piata Constitutiei....
Salutare,
Stiti cumva vreo metoda prin care as putea sa imi inmatriculez masina daca nu am fisa fiscala a celui de la care am cumparat-o, si nici nu mai dau de el ?? Majoritatea imi spun ca fara ea nu se poate, dar dc asta a disparut chiar nu exista nicio posibilitate sa o inmatriculez? Sper sa ma ajutati k nu mai suport situatia asta... (
Si daca ar fi la ora mai decenta ..... nu ne amm supara avand in vedere ca duminika ne trez mai tarziu venind d prin oras .....
Cel mai bine ar fi sa ne int pea 1 ,2.
Salutare,
Stiti cumva vreo metoda prin care as putea sa imi inmatriculez masina daca nu am fisa fiscala a celui de la care am cumparat-o, si nici nu mai dau de el ?? Majoritatea imi spun ca fara ea nu se poate, dar dc asta a disparut chiar nu exista nicio posibilitate sa o inmatriculez? Sper sa ma ajutati k nu mai suport situatia asta... (
daca erai din bucuresti cred ca te puteam rezolva eu..
Cum?? Cu vreo "pila" sau sti tu vreo metoda? Zi-mi si mie poate reusesc si eu pe aici, oricum cu pile pe la noi prin Pitesti nu mai merge de cand i-a saltat pe aia cu permisele.
Cum?? Cu vreo "pila" sau sti tu vreo metoda? Zi-mi si mie poate reusesc si eu pe aici, oricum cu pile pe la noi prin Pitesti nu mai merge de cand i-a saltat pe aia cu permisele.
si eu am avut aceiasi problema cand a trebuit sa inmatriculez masina, dar cel caruia i-am dat actele sa imi inmatriculeze masina s-a descurcat....din cate stiu eu iti trebuie o pila la circa financiara