Quote:
Originally Posted by larry
Ma bucur ca ai scapat de grija asta  Referitor la intrebarea mea cu motorul....Se schimba si computerul de bord la o asemenea modificare, sau nu? Sau ce probleme pot aparea? Merita? Sau nu? Mersi
|
Salut baieti si scuze pentru intarzierea de pe forum dar am fost fff ocupat zilele astea si nici macat timp sa pun pozele cu evacuarea nu am reusit sa imi fac. Acum masina e super murdara ca vremea e foarte capricioasa de sambata incoace si n-are rost sa o spal ca a doua zi e la fel...
algorunescu ma bucur ca ti-ai rezolvat problema, daca nu iti dadeam eu o cheie de la a mea (am 3) si decat ii puneai chipul.
larry, pe tine te stiu de pe un alt forum si constat cu placere ca ti-ai dat jos dungile "a la viper" de pe masina!
Anyway, bine ai venit printre noi!

Ceea ce vrei tu sa faci cu motorul se numeste SF

Montarea unui motor turbo pe o masina care a venit cu 1.6 (adik 200CP in loc de 110CP) nu se rezuma numai la atat .. Acest lucru implica mai multe schimbari si aici ma refer in primul rand la articulatii, suspensii, discuri de frana, etrieri de turbo (ca doar trebuie sa o si opresti nu?). Pe langa motorul propriu-zis mai trebuie schimabat si partea electronica, computerul de bord mai ales. Toate acestea sunt lucruri care costa si nu vorbesc de cativa euro ..
Daca tot ti s-a pus pata pe turbo, vinde-o pe-a ta (am vazut ca decapotabilele sunt in continuare destul de scumpe) si ia-ti un coupe turbo. paote totusi iti mai si raman bani ...