Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Opel tuning

Reply

Thread Tools
Old 08-03-08, 18:19   #1
albert_md2004

Stage 5

Default Opel corsa b,1,4 ,1994(tuning motor)

buna ziua!
incep prin a cere moderatorilor sa stearga,sa mute topicul in cazul in care subiectul a mai fost discutat,doar ca eu nu am gasit unul care sa satisfaca cerinta mea.
am un opel corsa b,capacitate 1,4,injectie monopunct,anul 1994,iar in certificat scrie ca am putere 44 kw,asta dupa socoteala mea(inmultire cu 1,3) 57,2 caluti.tin sa precizez ca este fara cip.
care ar fi solutia prin care sa cresc puterea motorului aproape de un maxim?
p.s:nu vreau sa pun alt motor!
Old 04-04-08, 22:58   #2
artur47

Stage 2

Default Re: Opel corsa b,1,4 ,1994(tuning motor)

sal. si eu tot opel corsa b am si e tot si 94' exact ca a ta ...m-ar interesa si pe mine cat consuma? sal...ai gria de ea
artur47 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-08, 13:37   #3
Sebastian.C

Stage 5

Sebastian.C's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
Default Re: Opel corsa b,1,4 ,1994(tuning motor)

Ceau baietii. Eu ma prezint cu un Opel Combo, dar tot acelasi motor, tot 94.Albert, nu stiu ce sa iti recomand pt motorul asta, dar nu prea se merita... al meu are 150.000 km reali si deja mananca ulei destul... Ce sa zic, ca sa traga mai bine, pune-i un filtru de aer sport, dar nu de alea de pe piata... Un kit K&N sau asa ceva, scoate-i intermediara si pune o finala sport, chiar si un catalizator sport sau sa il scoti si pe ala... Parerea mea. Daca gresesc va rog sa ma corectati. Cip nu stiu daca se poate face la motorul asta... :-S. Bafta la tuning!!!
Ps. Am nevoie de un butuc pt volan sport sa il pun pe Combo... Nu stiti careva?
Sebastian.C is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -