Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 10-08-08, 17:42   #1
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default ARCURI, SUSPENSII, FLANSE, ... LOGAN

Cred ca punctul cel mai vulnerabil al lui Logan este trenul de rulare care nu asigura o aderenta si o stabilitate corespunzatoare.
Dar cu siguranta aceste probleme se pot ameliora schimband cateva piese nu foarte scumpe.

As vrea sa discutam despre arcuri si flanse distantiere la Logan.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 19:40   #2
LOGAN91

Stage 5

LOGAN91's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: ARCURI, SUSPENSII, FLANSE, ... LOGAN

Niste arcuri sport si ai rezolvat problema + cauciucuri mai ok si e chiar OK dupaia , nu se merita sa investesti in amortizoare 11mil ca nu e mare lucru....Decat flanse mai bine roti mai late....
LOGAN91 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 10:47   #3
Golf mk5

Stage 2

Logan91:Nu este adevarat, masina iti va ramane tot ''barca'' cu amortizoarele stock.

Sebastian: Daca tot vrei sa faci o masina mai calumea dintr-un logan, cumpara-ti si amortizoarele sport.Daca ramai pe amorizoarele de fabrica +arucuri sport cu castigi nimic decat ca design,masina iti va fi ''barca''in curbe si pe autostrada.
Cu respect, Marius.
Golf mk5 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 14:58   #4
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu va fi tocmai "barca" cu amortzioarele stock is arcuri sport...un arc sport este mai rigid decat unu stock deci efectu de barca va dispare intro anumita masura+daca mai ai si amortizoare sport aduci chiar ca efectu de "barca" se va duce pe "apa sambetei"
daca gresesc sa ma corecteze cineva care arcuri sport...
din cate stiu Logan91 are arcuri sport si este foarte multumit de felu in care se comporta masina cu ele...
RobertRFG is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 00:17   #5
LOGAN91

Stage 5

LOGAN91's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Deci eu nu am amortizoare sport si nici nu am de gand s-a imi iau...nu are rost s-a dai 11mil , iti pot confirma si alti care au avut arcuri sport si dupaia au pus si amortizoare , intradevar e ceva mai tare(Dar la drumurile noastre , e naspha).Arcurile sport sunt mai scurte decat cele stock si sunt mai tari , deci in viraje nu s-e mai inclina ca o barca, absolut deloc, ci duar pierde aderenta s-a zic ca e alta masina si pe franare?....cine nu crede poate s-a vina sa il dau o tura...
Old 15-08-08, 12:22   #6
CRC'ul
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRC'ul's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Fiat]

ar merge bine arcuri sport -3,5 mm garda la sol, perfect ar fi si amortizoare dar ar mai fi bun pe langa si o bara stabilizatoare "anti roll" mai groasa( la cele care au ) + rigidizarea oalelor la amortizor si fata si spate cu doua bare "strut bar". Intr-o curba mai lunga luata in viteza se simte cum se deformeaza caroseria... incep plasticele sa scartaie la fel si geamurile, bordul...ar merge intarit un pic sasiul, s-ar vedea imediat diferenta pe curbe.

aaa cred ca si niste flanse facute corect ar ajuta mult la tinuta de drum

www.facebook.com/BR14WTF

The objects in the mirror are losing...
CRC'ul is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 21:59   #7
LOGAN91

Stage 5

LOGAN91's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Tu ce ai alege ? jante mai late sau flanse?? Sincer nu suntem la raliu s-a se deformeze chiar asa caroseria si totusi a testat supesia si nu a facut asa.
- Copyright 2026 4Tuning -