Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 06-09-05, 20:31   #1
Don_Veritas

Stock

Default Ce pot sa-i fac unei dacii nova ?!

Ce tuning pot sa fac la o Dacia nova...vreau sa arate cat de kt binisor ...un spoiler , un eleron...! La motor se poate face ceva sa mearga mai tare ?! Cam pe la ce pret s-ar ridica un tuning ?! Astept ajutor ! Multumesc anticipat
Don_Veritas is offline   Reply With Quote
Old 07-09-05, 18:08   #2
cls21b_EVO

Stage 5

Ce poti sa i faci ...nu cred si nu vreau sa cred ca nu ai imaginatie...
Vezi frate si tu ...ca sunt atatia oameni care lucreaza in fibra...(asta pt. exterior)...iar la interior...niste huse...poate sa ti vopsesti bordul...volan schimbator...pedale...etc...iar la motor...un kit de admisie de la un mag. de pe 1 mai ..(mai sus de C&C) la 4.300.000 park...o evacuare borla...(In Pantelimon la firma PILOT)...un chip de la Rabbane (il gasesti aici pe forum si ti spune el tot despre el) ...si cam atat...se va simti cat de cat...dar nu cine stie ce...
AAA...si o ultima chestie...sa i schimbi motorul...cu ceva de Renault 5 GTturbo...etc ...
Salut !
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 07-09-05, 18:10   #3
cls21b_EVO

Stage 5

Tre' sa ma explic un pic ...ca sa nu creez o stare de confuzie...
Rabbane este ...persoana care face acele chipuri ...nu firma...ca sa intelegi...vezi ca l gasesti la Bazar Auto -Oferte Extinse...park...
Salut !
Old 07-09-05, 20:22   #4
Don_Veritas

Stock

mersi mult
Old 08-09-05, 06:16   #5
cls21b_EVO

Stage 5

.... ..Zii frate si tu la ce te-ai hotarat...ne lasi asa...noi iti dam sfaturi si u ...macar atat...sa ne tii la curent , cu modificarea pe masina...
Multumesc!
Old 08-09-05, 11:49   #6
Don_Veritas

Stock

Pai frate....la exterior dupa cum ai spus tu tine de imaginatzia mea....legat de motor eu habar n-am nimic din ce ai spus...asha k va trebui sa-mi spui mai exact...adik dak skimb motorul cu 1 de Reanult de kre ai spus tu km ce viteza as prinde cu el si km catzi cai putere as avea ?! La ce scor s-ar ridica un tuning la motor cu tot cu motor de renault ! Danke
Old 08-09-05, 22:19   #7
cls21b_EVO

Stage 5

E...nu ai habar...collins21cris pe yahoo ...si vb mai pe indelete...
Multumesc!
Old 08-09-05, 22:58   #8
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Default nova

la exterior si interior depinde de gusturile tale, motorul se poate rezolva ff usor cu o inlocuire, merge unul de r5 alpine sau clio
Vladutzzz_sv is offline   Reply With Quote
Old 09-09-05, 00:06   #9
Don_Veritas

Stock

danke schon! ramane sa consult preturile si sa va anunt la ce m-am decis :P
Old 09-09-05, 09:47   #10
Don_Veritas

Stock

In fine....mai bine vb pe messenger cine vreau sa-mi dea sfaturi si sa ma ajute.... :P id-ul meu de messenger e SS_Lestat...Mersi anticipat
Old 09-09-05, 09:58   #11
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Don_Veritas\"
Pai frate....la exterior dupa cum ai spus tu tine de imaginatzia mea....legat de motor eu habar n-am nimic din ce ai spus...asha k va trebui sa-mi spui mai exact...adik dak skimb motorul cu 1 de Reanult de kre ai spus tu km ce viteza as prinde cu el si km catzi cai putere as avea ?! La ce scor s-ar ridica un tuning la motor cu tot cu motor de renault ! Danke
dupa ce pui motoru sa intrebi

\"CAT BAGA FRATE RENAULTU ASTA?\"

las-o mai jos , punei niste jante cat se poate de mari ... folie .... si .. cam atat
depinde de ce bani dispui
Old 10-10-05, 00:59   #12
anndi
Dacia Driver

Stage 5

anndi's Avatar

Member of:
[DACIA]

eu zic prima data sa lasi nova mai jos, sa nu iti intre mai mult de in deget intre roata si aripa(si pe fata si in spate). punei niste cauciucuri 185/60/13 si ai sa ajungi la concluzia ca nu mai ai nevoie de kit exterior. la motor e f simplu! in 400 de euro iti ie un 18, 16 v cu tot si il arunci pe masina. la interior nu pot sa iti dau sfaturi ca s-ar putea sa nu avem aceleasi gusturi. bafta si da-ne de stire ce faci mai departe. daca vrei sa iti dau detalii cu schimbatul motorului pe messenger anndi_nova.
Old 25-12-09, 20:33   #13
ycs_hate_bitch

Stock

Default Re: Ce pot sa-i fac unei daccii nova ?!

aceeasi intrebare o am si eu.. sunt detzinatorul unei dacii nova cu motor de golf mk1 diesel.. singura modificare la ea fiind o priza de aer pe capota care este conectata la motor .. deci astept orice propunere .. multzumesc
ycs_hate_bitch is offline   Reply With Quote
Old 26-12-09, 11:56   #14
tm86srg

Stage 5

tm86srg's Avatar

Las-o cat mai simpla, nu o face pom de craciun cu bari, praguri si cine stie ce. Tranteste-i niste roti pe 15, las-o putin mai jos si ai sa vezi ca masina arata cu totul altcumva. Spor!!
tm86srg is offline   Reply With Quote
Old 26-12-09, 14:46   #15
ycs_hate_bitch

Stock

pai .. este o idee buna. am tot vazut ca majoritatea opteaza pe sorcove.. eu ma gandeam sa ii pun alte faruri.. ceva gen bmw ursulet.. sa o fac mai originala ..
ycs_hate_bitch is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -