Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 28-11-07, 18:29   #1
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]
Default cum montez turometru separat pe supernova daca ea a venit din fabrica fara.

vreau si eu va rog sa imi explicati cum sa pot si eu monta turometru seprat pe supernova e model europa si nu am turometru din fabrica, si mi-am luat unu separat dar nu stiu de unde sa trag fire, si cel de temperatura apa la fel si acela daca aveti idei va rog sa ma ajutati si pe mine
andrei_hrz is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 17:36   #2
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: cum montez turometru separat pe supernova daca ea a venit din fabrica fara.

turometru de la bobina inductie si + si - ... ai 3 fire 1 bobina, 2 + si 3 - ...
B-11-AYG is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 17:39   #3
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]
Default Re: cum montez turometru separat pe supernova daca ea a venit din fabrica fara.

e supernova implusu pentru turometru e dat de calculator nu de bobina de inductie ca motoru vechi, ca model vechi am mai montat
Old 29-11-07, 19:22   #4
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

mai bine iti montezi bord de Logan, cu computer de bord
un prieten f bun si-a pus pe solenza . a fost la pitesti si i-a pus cineva . acum are si computer de bord, ii arata consumu, e f tare. pret 300 lei. eu zic ca merita
Detman is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 22:35   #5
andrei_hrz

Stage 4

andrei_hrz's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

eu vreau sa fac bordu mai special nu sa copiez momenta am cadrane albe si lumina la fel schimbata in alba
Old 01-12-07, 01:36   #6
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

mai bine modifici un bord de logan decat cel de supernova.
Detman is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 00:08   #7
alex npt

Stock

Am si eu o rugaminte.Am o super nova si sunt inebunit dupa lumini albastre la bord,de unde pot face rost sau cu cine pot sa vb. pt. o event. plasma sau becuri albastre? Multumesc anticipat
alex npt is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -