Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 21-11-07, 00:23   #1
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Exclamation Servodirectie pe dacie?da sau nu?

am un cazan de origine pitestean....
momentan e bucati. .urmeaza modificari si reparatii .
vreau sa aflu si yo se poate pune servodirectie pe dacie... ..,am auzit ca ar merge ceva de logan....e adevarat?am pus un volan mai mic si e fain dar,la parcari si viraje fac febra musculara....cine stie mai multe luminati-ma pls ....va rog frumos.... .ce modif se mai pot face?a pus careva bord de astra f pe dacie?pune-ti poze pls daca aveti....

-----Cumpar Gotti R17------
Cumpar 2 gume 195 50 15--Urgent !!!
Bmw 318 i---------Own
Dacia 1310---------Own
Old 21-11-07, 20:15   #2
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Default Re: Servodirectie pe dacie?da sau nu?

Am auzit si eu de "mitul" servodirectie pe Dacie, cica ar fi Papuci cu servo si ar merge schimbata toata caseta... Stie altcineva mai multe?
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 21-11-07, 20:23   #3
Cristty
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Cristty's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT View Post
am un cazan de origine pitestean....
momentan e bucati. .urmeaza modificari si reparatii .
vreau sa aflu si yo se poate pune servodirectie pe dacie... ..,am auzit ca ar merge ceva de logan....e adevarat?am pus un volan mai mic si e fain dar,la parcari si viraje fac febra musculara....cine stie mai multe luminati-ma pls ....va rog frumos.... .ce modif se mai pot face?a pus careva bord de astra f pe dacie?pune-ti poze pls daca aveti....
De putut se poate dar cand vei afla la ce sume se ajunge o sa iti treaca cheful si o sa te gandesti ca e mai sanotos asa , mai faci miscare :P
se poate dar trebe schiimbate ff multe si piesele vor fii scumpe si nu stiu daca o sa iti convina intri si u pe dacia club si vezi ca pe acolo vb baietii de asa ceva mai detaliat
Cristty is offline   Reply With Quote
Old 22-11-07, 00:37   #4
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]

multumesc de tuturor de info ....chiar sunt curios cat ajunge....si daca se poate .....mmomentan lucrez la restaurarea caroseriei.... in curand sper sa ajung si la directie....poate pana de sarbatori o termin macar tabla si interiorul....ca vopseaua la anu cred....
JUST-DO-IT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -