Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 12-06-07, 10:58   #1
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default DIY Strut bar,roll bar

Are cineva idee cum sa iti faci singur un rollbar de mijloc...adica in spatele scaunelor si prelungit spre oalele spate pe jos...ca un fel de L ... eventual...daca are cineva de vanzare sau se ofera sa faca unul platesc.
Strut bar...bara dintre capetele superioare ale amortizoarelor...la fel...stie cineva cum poti sa ti-o faci cu mana ta?

EVENTUAL POZE...Roll bar de gen am vazut ca avea sgm-u
Old 23-06-07, 17:52   #2
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: DIY Strut bar,roll bar

UP...nu mai vrea nici un ''batran'' sa ajute?
SUPAPA_Jr is offline   Reply With Quote
Old 23-06-07, 19:43   #3
tomita

Stage 5

tomita's Avatar

nu vezi ca vb singur
tomita is offline   Reply With Quote
Old 23-06-07, 20:01   #4
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

aiurea esti omule...) ridicam topicul sa isi aduca lumea aminte de el bai tomita baiatu tatii...
Old 24-06-07, 01:53   #5
canny

Stage 5

canny's Avatar

pai cauta pe net si vei gasi,nu stiu sati spun mai multe ca nu am cautat inca. teoretic nu e foarte greu de facut dar practic ..., si daca tot ai vrea sati faci eu zic sa te gandesti si la partea din fata, ca in caz de impact frontal Doamne fereste, nu te salveaza strut barul,
eu zic tre sati fie prinderea la partea din mijloc atat pe podea cat si pe stalp pt ca doar podeaua e slaba, iar in spate tre sa treci pana la partea superioara a clopotelor din spate si cu legatura intre cele doua clopote,
asta in mare poate te ajuta
canny is offline   Reply With Quote
Old 27-06-07, 23:54   #6
Dead666Ghost

Stage 3

Dead666Ghost's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

sau faci un fel de bullbar extins p toata masina si o imbraci in tzevi ) .. jk da pt c ai nevoie de ramforsari dastea ?
Dead666Ghost is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 08:25   #7
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

era doar pt simpla mea siguranta rollbarul....cu strut bar am inteles ca ar fi mai manevrabila
Old 28-06-07, 09:18   #8
canny

Stage 5

canny's Avatar

daca vrei sa o pilotezi, pe langa restul de modificari la suspensia daca pui cusca se rigidizeaza si nu mai joaca din toate incheieturile, dar daca conduci normal nu isi are rostul asa ceva, numa daca vrei tu sa stii ca esti in cusca ca si leii
canny is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 20:30   #9
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

supapa vezi ca roll bar are un baiat pe aici cu o dacie alba mai multe detali nu iti dau ca nu imi place sa vrb in numele lui eu am vazut masina si e misto afla cine e si vezi daca te ajuta
inca un indiciu baiatul e mai glumetz si nu stiu daca iti va spune
dar poate ai noroc
hai bafta
caphonne is offline   Reply With Quote
Old 06-07-07, 21:33   #10
madmaxtata

Stage 3

are baiatu ala rollbar dar e luat dupa o masina mai veche care a participat la curse. asa ca nu e facuta de el. dar mie personal nu prea imi convine modelul lui pt ca in parte din spate el nu care nika. nu mai sta nimeni la el si eu personal vrea sa pot face si un drum de mare cu ea si cu plinuri de benzina impartire in 4-5. . asa ca tre sa cauti altceva. te costa cam 14-15 mil sa faci una. hai ca iti pun si niste poze. dar oricum pana la rollbar sunt multe de facut cu banii aia. niste suspensii mai bune si niste frane, ca vad ca multi le lasa si uita ca trebuie sa se mai si opreasca. teava trasa de diam 45 cu 1.5mm sau 40 cu 2mm grosime parca.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cage01.jpg
Views:	140
Size:	48.9 KB
ID:	299561   Click image for larger version

Name:	cage02.jpg
Views:	112
Size:	37.1 KB
ID:	299562   Click image for larger version

Name:	cage03.jpg
Views:	152
Size:	32.8 KB
ID:	299563  

Click image for larger version

Name:	cage04.jpg
Views:	125
Size:	48.3 KB
ID:	299564   Click image for larger version

Name:	cage05.jpg
Views:	139
Size:	47.8 KB
ID:	299565   Click image for larger version

Name:	cage06.jpg
Views:	111
Size:	42.9 KB
ID:	299566  

madmaxtata is offline   Reply With Quote
Old 06-07-07, 21:41   #11
madmaxtata

Stage 3

are baiatu ala rollbar dar e luat dupa o masina mai veche care a participat la curse. asa ca nu e facuta de el. dar mie personal nu prea imi convine modelul lui pt ca in parte din spate el nu care nika. nu mai sta nimeni la el si eu personal vrea sa pot face si un drum de mare cu ea si cu plinuri de benzina impartire in 4-5. . asa ca tre sa cauti altceva. te costa cam 14-15 mil sa faci una. hai ca iti pun si niste poze. dar oricum pana la rollbar sunt multe de facut cu banii aia. niste suspensii mai bune si niste frane, ca vad ca multi le lasa si uita ca trebuie sa se mai si opreasca. teava trasa de diam 45 cu 1.5mm sau 40 cu 2mm grosime parca.
madmaxtata is offline   Reply With Quote
Old 07-07-07, 21:14   #12
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

frate tu vrei masina ''de curse'' observi ca am pus intre ghinimele deci e o simpla exprimare sau vrei sa mai cari si varza la toamna cu ea ,cand faci o masina ca aia sau ca altele o faci pt tine si cel mult pt pretena ta daca ai nu pt tot cartierul
Old 09-07-07, 23:45   #13
morcov_ssl
Dacia Rally Team Member

Stage 5

morcov_ssl's Avatar

Member of:
[Dacia Rally Team]

hal d oameni..... va plac mainile joase da nu le faceti pt k va ganditi k tre sa mai carati si neste cartofi cu ele..... vreti sa puneti roll-bar da vreti sa va duceti si 7 persoane la mare k nu va tine buzunaru sa mergeti 2 pers in masina pana acolo .......... pai daca voi mancati manele p paine cum sa va mai faceti masinile sa arate bine? lasati fartilor suspensia normala , nu mai puneti roll-bar in masina si punetiva cd-uri cu carmen serban la oglinda , maneaua la maxim si plimbativa cate 10 persoane in dacie ridicata cu innaltatoare la arcuri si la amortizoare si........ sa va traiasca maneaua

in locul vostru nu as mai posta aici k mas face d ras .... nu k nu vati facut pana acuma

B 39 T D H / AG 70 R N O / B 85 F E G
morcov_ssl is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 13:04   #14
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

=)) e....hai nu va mai certati ca nu are rost...proiectul a picat...din lipsa de masina...probabil daca s-o mai repara vreodata sau...poate cine stie...pana atunci...vand piesele de ''tuning'' pe care le-am luat pt ea...
Old 10-07-07, 18:30   #15
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

lipsa de masina pai ce ai facut cu ea sau nici macar nu aveai?? ce piese de ''tunning'' ai???
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -