Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 05-04-07, 14:50   #1
luci0023

Stage 1

luci0023's Avatar

Exclamation Va rog sa-mi dati si mie ceva IDEI

Doar ce i-am refacut motorul (fara modificari) si as vrea sa ma apuc de exterior si poate mai ma ajutati si voi cu ceva idei (poate iese ceva frumos si cu gust) as vrea ceva spoilere pe ea (dar nu stiu unde se fac) si mai tarziu m-ar interesa si doua fete de usi... Dar nu mai stiu acum ne trebuie folia sau geamurile ionizate ne trebuie omologari parca nu??? Pe fata trebuie sa-i schimb aripile si ma gandeam sa-i pun bot nou ,,zambetul lu' iliescu" daca tot umblu acolo ASTEPT IDEI PLS PLS sunt la incepator in acest domeniu PLS PLS
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00365.JPG
Views:	141
Size:	67.7 KB
ID:	245639   Click image for larger version

Name:	DSC00366.JPG
Views:	128
Size:	66.9 KB
ID:	245640   Click image for larger version

Name:	DSC00367.JPG
Views:	143
Size:	68.2 KB
ID:	245641  

Click image for larger version

Name:	DSC00368.JPG
Views:	103
Size:	66.2 KB
ID:	245642   Click image for larger version

Name:	DSC00369.JPG
Views:	95
Size:	66.5 KB
ID:	245643  

Last edited by luci0023; 05-04-07 at 14:54.
luci0023 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-07, 20:47   #2
DaciaGID

Stage 5

DaciaGID's Avatar

Default Re: va rog sa-mi dati si mie ceva IDEI

Salut !

1- daca vrei un TUNING frumos, poti cumpara din magazine specializate ce spoilare fata + spate , praguri un elon
2- o vopsea uniforma peste tot ceva deschis la culoare
3- la motor nu ai facut nimic ! e rau ! ar fi bine sa ii aduci niste cai in plus
DaciaGID is offline   Reply With Quote
Old 11-04-07, 15:27   #3
Mihai-TDL

Stage 2

Mihai-TDL's Avatar

La genul asta de faruri, poti sa-i faci capota in genul lui TAU... ii schimba mult aspectul...
Dar pana la modificari... indreapta-i tabla, adu-o la linie, scapa de rugina, vopseste-o, eventual schimba culoarea ca e cam aiurea asta... Si scapa si de carlig...
Mihai-TDL is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 17:34   #4
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

si eu sunt in acelasi stadiu k si tine,si ar trebuie sa ne ocupam de vopsea mai intai,si dupe aia ce o mai aparea,eu am vb si vineri imi iau spoilerul fata si pragurile din fibra de sticla,dupe aia innainte de vopsea ash vrea sa ii fac capota in genul tau-ului.Succes iti doresc,cand ii mai faci ceva,mai posteaza si u o poza ceva sa mai vedem si noi.
Old 13-04-07, 07:42   #5
DaciaGID

Stage 5

DaciaGID's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghimpe200 View Post
si eu sunt in acelasi stadiu k si tine,si ar trebuie sa ne ocupam de vopsea mai intai,si dupe aia ce o mai aparea,eu am vb si vineri imi iau spoilerul fata si pragurile din fibra de sticla,dupe aia innainte de vopsea ash vrea sa ii fac capota in genul tau-ului.Succes iti doresc,cand ii mai faci ceva,mai posteaza si u o poza ceva sa mai vedem si noi.

Cum adica sa te ocupi mai intai de vopsea ? Vopsesti si tu masina dupa ce montezi spoilarere, praguri, si ce mai pui ca sa fie aceeasi culoare.
DaciaGID is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 11:15   #6
luci0023

Stage 1

luci0023's Avatar

As vrea sa-i fac caopa gen a lui TAU dar sincer sa fiu doar sa iau legatura cu cineva care stie sa o faca asa ca eu unu nu stiu cum a facut-o ce ia facut a lungit-o din fata ???
Old 13-04-07, 11:19   #7
luci0023

Stage 1

luci0023's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghimpe200 View Post
Ce spoilere ii pui pe ea?? Ceva facut sau astea de serie?? La capitolul praguri am vazut mai multe modele dar la praguri pot sa spun ca am gasit pe un tip care face asa ceva dar ajunge cam la 2500 bucata. Ai gasit u ceva mai bine??
Old 13-04-07, 11:22   #8
luci0023

Stage 1

luci0023's Avatar

A si daca poate cineva sa imi explice cum pot sa aduc ceva cai in plus la motor ar fii bine venit !!! pls !! Nu de alta dar vad ca se tot vb despre asta
Old 13-04-07, 11:39   #9
luci0023

Stage 1

luci0023's Avatar

Exclamation Re: va rog sa-mi dati si mie ceva IDEI

As vrea sa-i fac capota gen a lui TAU dar sincer sa fiu doar sa iau legatura cu cineva care stie sa o faca asa ca eu unu nu stiu cum a facut-o ce ia facut a lungit-o din fata ??? Sincer daca ar fi si TAU prin zona sa ne dea si noua o idee doua ar fi nemaipomenit sau sa ne explice si noua unele detalii ca de exemplu cum si-a facut el capota asa.
Old 14-04-07, 16:54   #10
70BlownCharger

Stage 2

70BlownCharger's Avatar

Daca nu ai idei, nu are rost sa te bagi la exterior, o sa iasa tiganie.Cel mai bine umbla la motor: schimba esapamentul cu unul mai larg, pune filtru de aer de daewoo daca nu`ti permiti unul performant, si eventual schimba carburatoarul cu unul dublu. Umbla la suspensie, daca ai curaj, si scoate de prin masina ce nu`ti trebuie ca sa o faci cat mai usoara, eu daca as fi in locul tau as scoate tot in afara de scaune,volan si bord. Iar daca chiar vrei sa umbli la exterior, cumpara tabla si aparat de sudura si totul vine de la sine numai sa stii sa sudezi.
70BlownCharger is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 13:21   #11
luci0023

Stage 1

luci0023's Avatar

Smile Re: va rog sa-mi dati si mie ceva IDEI

Doar ce am terminat si cu franele a trebuit sa iau toate alea ce tin de frana noi nimik bun...... conducte,pistonase,placutze.......mai putin pompa de frina am frane beton acum. Urmatorul pas ma apuc de tabla, poate gasesc pe la dezmembrari niste usi bune sa le schimb daca nu trebuie fete de usi noi, pe la un atelier vreo aripa care a fst putin lovita si merge scoasa la fata si mai vedem noi ce mai ramane....La usi as vrea sa le fac cum sunt ale lui TAU fara yala si fara manere pe fata dar le fac doar sa imi explice si mie cineva cum le-a facut TAU pe ale lui ca eu unu nu prea imi dau seama cum a reusit sa le faca....... HELP pls !!!!!!!!

Last edited by luci0023; 17-04-07 at 13:25.
Old 17-04-07, 15:57   #12
rotuning
Toyota Driver

Stage 3

rotuning's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by DaciaGID View Post
Salut !

1- daca vrei un TUNING frumos, poti cumpara din magazine specializate ce spoilare fata + spate , praguri un elon
2- o vopsea uniforma peste tot ceva deschis la culoare
3- la motor nu ai facut nimic ! e rau ! ar fi bine sa ii aduci niste cai in plus

Si dupa ce ai dat bani pe toate astea, sa-mi explici si mie de ce nu ti-ai luat cu ei mai bine o Dacie noua.....vezi ce faci cu rugina aia ca pare cam multa...gandeste-te bine daca merita. Lasa draq ionizatu' geamurilor ca aia nu e nici prioritate, nici mare tuning si nici mare fasaiala....daca vrei sa-i schimbi farurile o sa ai nevoie de alt desen de spoiler fata, asa ca parerea mea a ca iti faci prea multe planuri prea repede. Ia-o pas cu pas.
rotuning is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 16:25   #13
meleboss4u

Stage 3

meleboss4u's Avatar

poi, pt inceput ar trebui sa-i faci tinichigeria iar apoi sa-i dai o vopsea dar alta asa parca nu mai e la "moda" si da o senzatie naspa, iar in privinta "botului mi se pare mult mai isto asta decat celalalt.
meleboss4u is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 21:30   #14
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

salut daca vrei sa faci ceva gen a la TAU dute la un tinichigiu bun si explicai ce vrei sa faci si eu cred ca te ajuta e ceva foarte simplu
madicioco is offline   Reply With Quote
Old 18-04-07, 21:49   #15
dooms

Stage 2

ocupa-te mai intai de tablarie
dooms is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -