04-07-07, 13:59
|
|
|
Banned
 Stage 4
|
LOGAN cu Lambo Style Doors (LSD)
LOGtuning este in tratative cu KW Automotive, proprietarul brandului LSD, pentru proiectarea si lansarea sistemului de usi Lambo Style Doors pentru LOGAN.
Din pacate pretul probabil ar depasi 1000 Euro, inca nu putem sti exact.
Vrem sa stim parerea voastra, va avea succes proiectul acesta.
Cine ar fi dispus sa achizitioneze asa ceva, i-l rugam sa posteze aici sau sa trimita mail AICI
In functie de reactia voastra, proiectul LSD-Logan poate sa devina realitate sau sa ramana la stadiul de intentie.
Last edited by aByS; 04-07-07 at 14:02.
|
|
|
04-07-07, 16:03
|
|
 Stage 5
|
Re: LOGAN cu Lambo Style Doors (LSD)
Quote:
Originally Posted by aByS
LOGtuning este in tratative cu KW Automotive, proprietarul brandului LSD, pentru proiectarea si lansarea sistemului de usi Lambo Style Doors pentru LOGAN.
Din pacate pretul probabil ar depasi 1000 Euro, inca nu putem sti exact.
Vrem sa stim parerea voastra, va avea succes proiectul acesta.
Cine ar fi dispus sa achizitioneze asa ceva, i-l rugam sa posteze aici sau sa trimita mail AICI
In functie de reactia voastra, proiectul LSD-Logan poate sa devina realitate sau sa ramana la stadiul de intentie. 
|
Pe cativa ii stim deja, dar mai sunt si altii?
www.logtuning.ro
|
|
|
14-07-07, 10:02
|
|
 Stage 5
|
poi cu 1000 de euro iti iei masina de afara care se pisa pe golan...deci mai bine masinutza de afara decat golanu nostru expirat ink din fabricatie  )))
|
|
|
14-07-07, 10:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
serios? ia zi tu ce masina iti iei de afara cu 1000 de euro, sa nu mai vb de inmatriculare aici in tara....toate astea le faci tu cu 1000 de euro? daca da eu iti dau bani sa imi cumperi una
14-07-07, 12:04
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
fara taxa poti lua multe...ursuleti,5-ari...nu ar fi asta problema..problema e taxa aia imensa
|
|
|
14-07-07, 13:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
pai aia ziceam , cu 1000 iti iei masini bune...dar cand sa le inmatriculezi,mai dai de 4 ori masina
|
|
|
15-07-07, 20:22
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by danutz_2007
poi cu 1000 de euro iti iei masina de afara care se pisa pe golan...deci mai bine masinutza de afara decat golanu nostru expirat ink din fabricatie  )))
|
bey "shmechere" inainte sa postezi undeva prima data intreaba-te daca ce zici are vre-o legatura cu thread-ul......daca nu tine-ti parerile de cacat pentru tine
|
|
|
16-07-07, 22:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by danutz_2007
|
poate ca u preferi o masina cu 500.000 km in bord poate ca altii prefera o masina noua ca de ex loganul care chiar nu e chiar asa cum vb pasaricile
si ca fapt divers cumperi u masina aia si ajungi sa bagi banii in reconditionarea ei de o sa iti vinzi si apartamentul asa ca ciocu mic
nu de alta dar prefer sa vad numai loganuri pe strada decat sa vad toate cojile europei la noi in tara
legat de LSD este o idee fff buna si va felicit pt curaj si sper sa reusiti
mi-as dori si eu LSD pe golanul meu dar inca nu sunt finante pt asa ceva
|
17-07-07, 01:47
|
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
eu zic ca e o treaba buna.daca LSD face pt logan inseamna ca loganu e masina ..pana la urma..
danutz din slobozia ..fara suparare dar ai fost prea departe de acest topic.
cumparati maisn aaia cu 1000 euro inmatriculeazo si apoi pune-o langa un logan...vin eu cu el sa vedem ce si cum k???
e bine venita ideea si deja sunt cereri
|
17-07-07, 07:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexufo
eu zic ca e o treaba buna.daca LSD face pt logan inseamna ca loganu e masina ..pana la urma..
danutz din slobozia ..fara suparare dar ai fost prea departe de acest topic.
cumparati maisn aaia cu 1000 euro inmatriculeazo si apoi pune-o langa un logan...vin eu cu el sa vedem ce si cum k???
e bine venita ideea si deja sunt cereri
|
Da, baietii care au preparat LOgan si au mai si castigat PREMIUL 4Tuning, au alte pareri decat carcotasii.
|
|
|
17-07-07, 10:39
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
eu cred ca problema se pune daca arata bine un logan cu LSD.......pentru ca nu prea are saracu logan un look chiar asa de agresiv.Parerea mea ca nu prea nerge pe ori ce masina.....ar trebui sa aibe cat de cat un look de masina sportiva......gen supra, 350z....etc....sau macar sa fie decapotabila cum am mai vazut ursulet cu LSD......dar la urma urmei daca se face asa ceva pentru logan, cea ce eu personal nu cred ca o sa se faca......fiecare face ce vrea la masina lui, lui sa-i placa dar eu nu as da 1000 si ceva pe un sistem LSD si mai ales sa-l pun pe logan.
|
|
|
17-07-07, 13:31
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Shine Club]
|
loganu e masina ideala de crash test
io sincer nu ii inteleg p astia care au 8000 de euro sau cat e un logan nou, si isi iau unu, hai, ii inteleg p astia care fac leasing si isi iau unu, e clar k n are omu bani, dar sa dai atatia bani pe o masina care arata in halu ala si nici nimik impresionant la motor nu are... tare
de banii aia mai bine un treiar din 2002 din germania sau un astra bertone... variantele sunt multe
si ca sa fiu on topic, LD pe logan? ahahahhaha
|
|
|
|