Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 06-09-12, 10:45   #1
razvaneluu

Stage 5

razvaneluu's Avatar

Member of:
[DACIA]
[DreamWorks Club]
Default Camber Dacia 1310

Stiu ca mai este un topic dar este cu dacia nova ...

As vrea sa fac dacia cu camber , am vazut undeva o poza cu cineva care a taiat din punte ... e riscant ?
Pe fata ce facem ?

1.4T
razvaneluu is offline   Reply With Quote
Old 06-09-12, 10:50   #2
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Camber Dacia 1310

Quote:
Originally Posted by razvaneluu View Post

As vrea sa fac dacia cu camber , am vazut undeva o poza cu cineva care a taiat din punte ... e riscant ?
Pe fata ce facem ?
pe fata,practic ar trebui repozitionati pivotii sa ai un camber negativ...cel de jos il dai spre afara...cel de sus,il dai spre inauntru(sau il lasi asa).modificata bascula...sau ma rog...e doar o parere
Old 16-09-12, 16:44   #3
Buga
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by razvaneluu View Post

Pe fata ce facem ?
Te duci la piese auto si intrebi : ' Sar''na , bascule cu plus aveti ? ' si aia iti zice ori ca are , ori sa mai cauti

Iar pe spate , stiu unii batrani care inainte sa stim noi ce si cum cu pubertatea , faceau dama cu camelii la punte ...

Bafta
Buga is offline   Reply With Quote
Old 05-10-12, 17:54   #4
razvaneluu

Stage 5

razvaneluu's Avatar

Member of:
[DACIA]
[DreamWorks Club]

dama cu camelii ? fa-ma sa inteleg )
razvaneluu is offline   Reply With Quote
Old 22-10-12, 23:26   #5
roby_e1990

Stage 1

roby_e1990's Avatar

Hai ca sunt curios si eu cum ar veni pe spate asa ceve. Cred ca ar arata interesant cu jante dublate, fara sa schimbi pasajele.(mai scap de o cheltuiala)
roby_e1990 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-12, 14:07   #6
BH 59 FIF
Dacia Driver

Stage 5

BH 59 FIF's Avatar

Member of:
[DACIA]

Daca esti curios sacrifica o punte si gata. In cateva ore e gata toata treaba. Numa' vezi ca este p-aci un coleg din Heynod cu o Solenza care se fereste cat poate de astia cu punti taiate ca cica is pericol public. Deci p-acolo sa nu mergi cu masina. Da' daca poti sa-l ignori pe asta, eu unul zic ca merita. Atentia insa la unghi si la calitatea sudurilor !!! Sa nu fiu naspa iti spun ca 5 mm e prea mult, urmatoarea pe care o hacuiesc va avea o taietura de 2 mm. Inca o chestie, dar asta tine de bun-simt, taietura nu se efectueaza pana jos, in nici un caz nu se taie intaritura inferioara.

@ Marius Buga : dama cu camelii . Pe asta n-am mai auzit-o

Intalnirea Dacia Clasic 2013 https://www.4tuning.ro/evenimente-aut...013-18457.html

Last edited by BH 59 FIF; 23-10-12 at 14:20.
BH 59 FIF is offline   Reply With Quote
Old 25-10-12, 13:04   #7
Jackass

Stage 5

Jackass's Avatar

Member of:
[DACIA]

Treaba se poate rezolva relativ usor, exista acele ateliere unde au prese speciale pentru indreptat si reparat punti indoite, lovite etc. Treaba e sa gasiti la voi in oras asa ceva si omu de acolo va rezolva. Pune puntea pe presa si o "instramba" cateva grade astfel incat rotile sa stea asa / \ Eu am auzit ca e un astfel de atelier la mine in oras, mai ramane doar sa ii fac o vizita sa vad care e treaba
Old 29-10-12, 17:15   #8
Buga
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by BH 59 FIF View Post
Daca esti curios sacrifica o punte si gata. In cateva ore e gata toata treaba. Numa' vezi ca este p-aci un coleg din Heynod cu o Solenza care se fereste cat poate de astia cu punti taiate ca cica is pericol public. Deci p-acolo sa nu mergi cu masina. Da' daca poti sa-l ignori pe asta, eu unul zic ca merita. Atentia insa la unghi si la calitatea sudurilor !!! Sa nu fiu naspa iti spun ca 5 mm e prea mult, urmatoarea pe care o hacuiesc va avea o taietura de 2 mm. Inca o chestie, dar asta tine de bun-simt, taietura nu se efectueaza pana jos, in nici un caz nu se taie intaritura inferioara.

@ Marius Buga : dama cu camelii . Pe asta n-am mai auzit-o

I m fresh ca lamaia

Deci , sa traduc ... dama cu camelii la punte = flex ul in ea , ciocane , cola , rabdare si => unghi negativ pe punte ! Bafta
Buga is offline   Reply With Quote
Old 31-10-12, 22:43   #9
roby_e1990

Stage 1

roby_e1990's Avatar

BH 59 FIF mersi de info. Am gasit la un nenea de pe aici o punte, parca 90 lei cerea pe ea. Cred ca o cumpar si apoi in primavara o s-o incerc asa cum ai zis la 2-3 mm, vad eu cum reusesc.
roby_e1990 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -