am si eu o intrebare ......(pt o solenza)
cine imi poate spune si mie cum fac si eu sau ce tre facut atunci cand bag dintr-o treapta in alta sa se auda fluieratul acela ......nush dak intelegeti dar oricum poate iese ceva ....ms
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Tuning solenza
Quote:
Originally Posted by akaxplode
cine imi poate spune si mie cum fac si eu sau ce tre facut atunci cand bag dintr-o treapta in alta sa se auda fluieratul acela ......nush dak intelegeti dar oricum poate iese ceva ....ms
ce fluierat mah .. vezi k iti fluiera urechiile sau baga-i nishte banda d-aia izolatoare intre ushi sa nu mai fluiere vantu eu asa am facut
La ce masina ai auzit tu "fluierat" cand schimbi treptele? Daca te referi la sunetul specific de BLOW OFF VALVE, stai linistit...
sal ...
am si eu o intrebare ....mai degraba o nelamurire .....dak pun jante de 15 pe solenza se poate trece de rar (in talon scrie r 13) ....astept rasp:P
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Tuning solenza
Quote:
Originally Posted by akaxplode
sal ...
am si eu o intrebare ....mai degraba o nelamurire .....dak pun jante de 15 pe solenza se poate trece de rar (in talon scrie r 13) ....astept rasp:P
da poti sa treci pe langa ei .. ca iti ia talonu si te pune sa vii cu cele din fabrica .. pentru solenza / dsn / nova nu se omologheaza jante pe 15