26-02-07, 17:41
|
|
 Stage 5
|
Re: Logan Diesel by DELTA
Quote:
Originally Posted by andrei.badea
Preturile nu sunt deloc exagerate. Atat v-ar costa pe voi daca v-ati lua un logan 1.5 dci full si ati merge la delta tuning sa il faceti exact la fel. Vopseaua, suspensiile, evacuarile finale, jantele, anvelopele, si camera video din numar fac 7000-8000 euro. Masina mai are 2 monitoare in tetiere, unu in bord, 2 woofere si 3 amp in portabagaj + suport special facut si portabagajul tapitat cu plus, huse, vopsea interioara, intercooler, instalatia de fum si cine stie ce alte maruntisuri. Daca ati face un calcul la toate pisele v-ati apropia destul de mult de pretul de 29000 euro.
|
tot frigider ramane la urma.......
|
|
|
26-02-07, 17:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cristy_4speed
korekt ....dar sa stii ca daca ii pui un intercooler si o turbina mai mare cu geometrie variabila ...+ injectoare mai mari o sa iti traga mult mai bine decat de astepti ....eu unu asta am de gand......lasata jos niste jante frumoase si arata super bine 
|
mai, u nu ai ce face cu banii ? da-l incolo de diesel, hai suspensii mai merge la frigider, jante si FRANE dar diesel mai rau .......... ?!?!?!?!
|
|
|
27-02-07, 04:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AAlpine1
mai, u nu ai ce face cu banii ? da-l incolo de diesel, hai suspensii mai merge la frigider, jante si FRANE dar diesel mai rau .......... ?!?!?!?!
|
da batrunule AEW.....nu e investitia mare  un intercooler si un chip merge si s-ar putea sa te alerg un pic ......doar in cazul in care mai ai motorul care il stiu eu ...daca ai urcat mai sus nu ma mai joc  cam scump la vedere in ultimul timp zici ca ai murit nu mai da omu de tine .............take care si poate te mai vad si eu pe strada ca in ultimul timp ai cam somat!
[size=1]logan 1.5 DCI sold | e36 cabrio 2.0 m52 sold |laguna 2 1.9 Dci sold |audi s3 1.8t quattro 209cp stock!!!sold | audi a3 1.8t sold | e36 coupe 2.0i m50>>>Sold | e36 cabrio 2.0i m52>>>Sold | fiat stilo abarth 170cp>>>Sold
e36 coupe 1.6 m43 individual>>sold |
opel astra bertone 1.8.16v<<<
| e46 sedan 2.0 D 150+<<< family member
| >>>e36 cabrio 2.8i - 99 >>family member
|
|
|
27-02-07, 08:40
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
|
super frumos felictari posesorului
|
|
|
27-02-07, 11:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
da batrunule AEW.....nu e investitia mare  un intercooler si un chip merge si s-ar putea sa te alerg un pic ......doar in cazul in care mai ai motorul care il stiu eu ...daca ai urcat mai sus nu ma mai joc  cam scump la vedere in ultimul timp zici ca ai murit nu mai da omu de tine .............take care si poate te mai vad si eu pe strada ca in ultimul timp ai cam somat!
|
ba nu mai sunt somer acum muncesc dar pe strazi sunt mai toata ziua dar cu alte masini......sau cu moto seara.....aew o sa revina dar pe alta configuratie de o sa ii fie frica si la berbec cu gtt......
|
27-02-07, 16:03
|
|
 Stage 5
|
Dar care este problema daca e logan? E adevarat, cu banii astia iti puteai lua alta masina mai tare, dar totodata si mai putin modificata. Mai tare iese loganul asta in evidenta decat multe alte masini stock. Va spun eu ca multa lume isi rupe gatul dupa ea...
27-02-07, 16:16
|
|
 Stage 5
|
mai ales gagicile........
|
|
|
27-02-07, 18:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
dap...intorc capul...in partea cealalta =))
|
|
|
03-03-07, 15:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
ba nu mai sunt somer acum muncesc dar pe strazi sunt mai toata ziua dar cu alte masini......sau cu moto seara.....aew o sa revina dar pe alta configuratie de o sa ii fie frica si la berbec cu gtt......
|
in cazul asta numai RESPEKT! vi la buzau?
|
|
|
03-03-07, 15:03
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Outta Control
Dar care este problema daca e logan? E adevarat, cu banii astia iti puteai lua alta masina mai tare, dar totodata si mai putin modificata. Mai tare iese loganul asta in evidenta decat multe alte masini stock. Va spun eu ca multa lume isi rupe gatul dupa ea...
|
nu e nici o problema .....si eu am logan tot diesel.....dar ce ma suparat pe mine a fost faza cu investitia ...sincer ....tre sa fi nebun sa crezi lucrurile astea  dar in fine take care !
|
|
|
05-03-07, 09:38
|
|
 Stage 5
|
este sdevarat, e vorba de o gramada de bani...mai ales pentru noi tinerii care vrem sa ne ridicam prin puteri proprii. Intr-un fel nu se merita, da ziceam ca daca tot tunezi o masina nu conteaza ce masina e, fiecare are farmecul si personalitatea ei.
|
|
|
07-03-07, 02:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Outta Control
este sdevarat, e vorba de o gramada de bani...mai ales pentru noi tinerii care vrem sa ne ridicam prin puteri proprii. Intr-un fel nu se merita, da ziceam ca daca tot tunezi o masina nu conteaza ce masina e, fiecare are farmecul si personalitatea ei.
|
prietene m-ai inteles gresit!!!!!!!!!! eu am zis ca nu asa arata o masina in care s-au investit 29000 de euro........... pey sa imi gasesc eu un sponsor sa imi dea bani astea si fac masina bomba pe roti din toate punctele de vedere.........eu la asta ma refeream ..........  take care!
|
|
|
07-03-07, 10:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
in cazul asta numai RESPEKT! vi la buzau?
|
vin la bz dar nu se mai tine parca .....
|
|
|
07-03-07, 10:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
prietene m-ai inteles gresit!!!!!!!!!! eu am zis ca nu asa arata o masina in care s-au investit 29000 de euro........... pey sa imi gasesc eu un sponsor sa imi dea bani astea si fac masina bomba pe roti din toate punctele de vedere.........eu la asta ma refeream ..........  take care!
|
bomba adica cumparai tnt si il tinei in portbagaj ? :P
|
|
|
07-03-07, 11:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
bomba adica cumparai tnt si il tinei in portbagaj ? :P
|
da boss TNT .....  ) pe bune AEW-ule dar nu am dreptate???....in fine cica s-au mutat pe 17 ......... oricum eu ma bag la A1 ca am 65 cp.....dar la grupa mea cred ca o sa fac ceva  ) take care si poate ne mai vdm si noi ....draq
|
|
|
|
|