mie cand miau pus folia autorizata(omologata ..whatev) rar .. miau spus k doar p spate s poate pune .. luneta + laterale .. nu sofer pasager sau parbriz ..
Din cate shtiu eu sgura acceptata d rar e 3m panther ..sau acu un an si un pic asa era .. va spun asta k am auzit d faze cu omologari false .. asa k aveti grija cine vi l pune .. sa nu fie p coltz d ghetto

..despre ionizate nush cat d legale si cum s omologheaza .. la folie tzio pui la om autorizat.. iti da cearshafu galben in tzipla (omologarea) si t plimbi cu mashina [okelarii d soare cand sunt nori afara .. faruri proiectoare aprinse .. cot p geam afara .. tzigarea in coltzu gurii si ceva distorsionand la max

) ] .. am avut o mashina si cu dalea ionizate .. eram copii prosti .. si eu si fratemiu si n strambam lipindune moaka d geamuri : in juma d an sau distrus .. pastea l am d un an si un pic .. am tot coborat si urcat geamurile alea .. leau testat totzi cu unghia ..cu tocuri .. fiecare cu c a avut la indemana .. concluzia mea : folie frate.