Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-09-06, 09:05   #1
undoom

Stock

Default parerea voastra pls

Bine vam gasit , Ca user nou pe acest forum nu stiu cum sa incep. Un mic ajutor vreau, daca se poate.
Imi puteti da un sfat ce culoare sa o fac,dacia din imagine? De o saptamana ma gandesc, fara rezultat insa. Si niste sfaturi ce ar mai trebui sa pun pe ea.
Thx.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0020.jpg
Views:	560
Size:	913.5 KB
ID:	149708   Click image for larger version

Name:	IMG_0019.jpg
Views:	381
Size:	885.7 KB
ID:	149709  
undoom is offline  
Old 11-09-06, 10:19   #2
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: parerea voastra pls

fa-o in doua culori. partea de sus pana la linia de p mijlocul usilor o culoare inchisa gen negru sau gri sobolan si partea d jos deschisa : alb gri deschis iar acea linie sa ti-o faca cineva intr-o culoare aprinsa rosu portocaliu galben
Old 11-09-06, 12:26   #3
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

parerea mea...fao cameleon...ar arata super fain...a vopsit tata in service una cameleon si a iesit belea de tot...Razvan daca ai intrebari zi aici...pe adresa asta... e umpic cam scump...dar merita.Razvan
coman razvan is offline  
Old 11-09-06, 13:47   #4
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

ai gresit cumplit de tot sa dai gauri in spoiler ca sa montezi plasa aia...off off trebuia prinsa in chit de fibra si in nici un caz cu suruburile alea grosolane.Mai bine intrebai inainte.Banuiesc ca intentionezi sa ascunzi suruburile alea sau nituri ce dumnezeu sunt. Oricum trebuia sa nu iti faci probleme ca prinderea la bara pe fata era suficienta,ti-o tinea armatura. La mine sta in 2 suruburi si armatura

B-36-RIP
B-83-DAC

Last edited by B-83-DAC; 11-09-06 at 13:51.
B-83-DAC is offline  
Old 11-09-06, 21:14   #5
undoom

Stock

Pai nu sant suruburi frate sant popnituri,cu saibe de 5...o sa pun fibra acelasi material ca si bara si no sa se mai vada, o sa montez pe plasa halogene de plastik usoare.

in doua culori o sa fie, negru metalizat, cu alb pe laterale si bari, si un strat de lac.

si un desen misto pe capote, sper sa nu fi murit pictoru meu
undoom is offline  
Old 11-09-06, 21:47   #6
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

plasa aia o prindei lejer cu chit de fibra si nu ti-ar fi facut probleme in veci chiar daca puneai proiectoarele alea asa cum zici tu care o sa le pun si eu ca le cam duc dorul celor vechi
B-83-DAC is offline  
Old 15-09-06, 16:54   #7
B-69-TAU

Stage 5

B-69-TAU's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]

ai facut o mare tiganie din bara aia... nu inteleg de ce trebuia sa o modifici? se vede ingrozitor de urat si mai ales prinderea....
parerea mea? ai incercat ceva frumos dar ti-a iesit pe invers.... sorry...
ps. sa vezi bara lui dac-ul ....
Old 18-09-06, 04:27   #8
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

ai ma nu mai fiti asa de rautaciosi ca nu se vad chiar asa de urat acele popnituri
sfatul meu e sa nu lasi asa la grila ca pare cam urat rau de tot doar plasa mai bine pui plasa in grila cum are si dacul si tau ca daca mult mai bine in rest numai bine
apropo am vazut ca pe spate ai scos manerele tiai luat vreun sistem sa iti deshida usa sau "manual"???

SirNenea is offline  
Old 19-09-06, 10:43   #9
undoom

Stock

Nici o problema ca baietii ma critica pentru pop_nituri , cand va fii gata voi posta poza sa vedeti de ce am montat plasa cu pop_nituri.. Cat despre usi, nici una nu va avea maner.. vor fii toate 4 electronice.. Apropo mi-am fac plan sa bag 5000 euro in masina, pana acu am bagat: 2000, .ai este mult pana e gata. Deci sper sa fie prima dacie cu ecrane in tetiere, ecran pe bord, gps ...muzica. Apropos de muzica. Mi adus un prieten 2X Sony Xplod amplifer 1X400 adik 800 watt + doua lazii sony xplod de 1200 adik 2400 numai bass imi ajunge??? Sau sa mai pun?
Casetofon am un dvd pioner 4x50 watt organic, + 4 difuzoare sony xplod rotunde pt usi si 2 ovale pt spate. parerea voastra, imi ajung muzicantii????

Motorizarea VA FII Renault 25 turbo pe benzina v6 luat de pe vechea masina a lu taicameu ce sta in germania. am pus o poza sper sa se vada.

Salutare
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	noname46.jpg
Views:	244
Size:	29.4 KB
ID:	152754  
undoom is offline  
Old 19-09-06, 12:54   #10
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

si cam in cat timp crezi ca vei termina masina ca sunt fff curios ce vrei sa faci spor la treaba in continuare si se pare ca vrei sa il depasesti pe tau aaaa???
SirNenea is offline  
Old 19-09-06, 16:09   #11
undoom

Stock

nu vreau sa depasesc pa nimeni.... cer sfaturi celor care se pricep, daca deranjej nu mai postez.
undoom is offline  
Old 19-09-06, 18:39   #12
Slim29

Stage 5

Slim29's Avatar

nu deranjezi chiar vrem sa vedem ce stii sa mai faci
Slim29 is offline  
Old 19-09-06, 18:49   #13
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by undoom View Post
nu vreau sa depasesc pa nimeni.... cer sfaturi celor care se pricep, daca deranjej nu mai postez.
asta e un forum public in care toata lumea are dreptul sa scrie si sa faca aproape tot ce vrea
iar parerea mea sincer ma bucur ca mai exista alte pers care modifica dacia si mai ales cum vrei u asa ca eu voi urmai fff mult threadul tau si poate te voi si ajuta cu ceva dar daca nu eu sigur se vor gasi altii
multa bafta la tuning
SirNenea is offline  
Old 23-09-06, 02:13   #14
unu'_interesat

Stage 2

unu'_interesat's Avatar

sunt si eu curios cum va decurge proiectul tau
bafta si sper sa ne tii la curent
unu'_interesat is offline  
Old 23-09-06, 02:39   #15
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by undoom View Post
Motorizarea VA FII Renault 25 turbo pe benzina v6 luat de pe vechea masina a lu taicameu ce sta in germania. am pus o poza sper sa se vada.

Salutare
auzi dar am si eu o mica mare curiozitate cam cum ai de gand sa pui un v6 pe o dacie cand pe ea dabea intra 1.5 diesel sau un 1.6???
si sa fie fara supare pe ce ai dat u pana acum 2000 de europeni???
SirNenea is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -