Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 05-03-06, 07:41   #1
etower

Stock

Default Dacia Liberta dyv

io unul zic ca e destul de frumusica ....am auzit unle prostii ca nu potzi face plinul la ea ca ploua in ea si altele . Io am liberta si merge ok ...pot sa fac si plinul (cand am bani ) , nu poua , nu ninge in ea si cred ca alearga si sta mai bine pe sosea decat o berlina . Io unul i-am dat 4300 rot/min(in tr5) , nu stiu catzi km/h ca e rupt cablul si s-a comportat destul de bine.i-as face ceva tuning dar momentan nu dispun de bani (ce sa faci ,...student), oricum incerc sa o intretzin cat mai bine .

asta doar pt. cei care comenteaza de rau liberta

nu pot sa bag foto, nu stiu de ce.....dau attachments dar nu vrea

Last edited by etower; 05-03-06 at 07:44.
etower is offline   Reply With Quote
Old 05-03-06, 08:33   #2
etower

Stock

Default Re: dacia liberta dyv

[QUOTE=etower]io unul zic ca e destul de frumusica ....am auzit unle prostii ca nu potzi face plinul la ea ca ploua in ea, ca puntea spate nu e buna (dar ea e de breack normala) si altele . Io am liberta si merge ok ...pot sa fac si plinul (cand am bani ) , nu poua , nu ninge in ea si cred ca alearga si sta mai bine pe sosea decat o berlina . Io unul i-am dat 4300 rot/min(in tr5) , nu stiu catzi km/h ca e rupt cablul si s-a comportat destul de bine.i-as face ceva tuning dar momentan nu dispun de bani (ce sa faci ,...student), oricum incerc sa o intretzin cat mai bine iar cat de repede tre sa-i micsorez garda la sol ca nu-mi place asa innalta si gata ....

asta doar pt. cei care comenteaza de rau liberta

ps: daca are careva o dacie nemodif cutie si motor ...fac o liniutza la orice ora din zi si din noapte)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IM000386.JPG
Views:	358
Size:	735.3 KB
ID:	73310   Click image for larger version

Name:	IM000387.JPG
Views:	396
Size:	884.7 KB
ID:	73311   Click image for larger version

Name:	IM000388.JPG
Views:	252
Size:	791.2 KB
ID:	73312  

Click image for larger version

Name:	IM000389.JPG
Views:	394
Size:	772.2 KB
ID:	73313   Click image for larger version

Name:	IM000390.JPG
Views:	221
Size:	824.0 KB
ID:	73314  
etower is offline   Reply With Quote
Old 05-03-06, 14:16   #3
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

cu bot de zambetu lu` nea nicu .. ce tare
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 09-03-06, 20:22   #4
=Virus=

Stage 5

=Virus='s Avatar

Masina pare ingrijita, dar ai de lucru la ea... In fine chiar daca nu stai prea bine cu bugetul, exista unele lucruri care tot le-ai putea face. Eu as sugera urmatoarele: sa scotzi ornamentele cromate de pe grila de la radiator, de pe capota si de pe oglizi, sa scurtezi iesirea de la toba si sa ramai numai cu o antena... am vazut ca ai doua. Un alt lucru care mie nu mi-a placut, sunt rotzile. Si niste jante de 1310 noi ar arata mult mai bine, parerea mea. Sau daca nu ai capital, pune macar niste capace care sa le acopere.
Tuning... se poate, dar treb de investit in ea. Pe spate ar merge un sopiler modificat de nova\DSN, praguri de berlina, spoiler fatza modificat de 1310. Jante... vezi tu, numai CMS nu. Stopurile vopsite cu vopsea speciala pt stopuri, plasa de Al la radiator, un eleron pe hayon.. si ce crezi tu ca ar mai arata bine pus pe masina, dar inceark sa nu dai in kitch. Vrei sa micsorezi garda la sol.. f bine . Motor... cauta pe forum, gasesti, sau vezi pe daciaclub.ro. Interior: bord, volan, scaune, instalatzie audio...
Bafta!
Old 31-03-06, 00:31   #5
all3ex_wly

Stage 4

all3ex_wly's Avatar

Pai si cum ai vrea tu sa facem noi o liniuta?Eu daca as avea ocazia as face cu tine,in afara de filtru nu am nimic la masina.Nu vreau sa dau un pronostic,dar exagerezi!!!!
all3ex_wly is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 15:53   #6
dereck

Stage 4

dereck's Avatar

urata focccc
dereck is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -