Masina pare ingrijita, dar ai de lucru la ea... In fine chiar daca nu stai prea bine cu bugetul, exista unele lucruri care tot le-ai putea face. Eu as sugera urmatoarele: sa scotzi ornamentele cromate de pe grila de la radiator, de pe capota si de pe oglizi, sa scurtezi iesirea de la toba si sa ramai numai cu o antena... am vazut ca ai doua. Un alt lucru care mie nu mi-a placut, sunt rotzile. Si niste jante de 1310 noi ar arata mult mai bine, parerea mea. Sau daca nu ai capital, pune macar niste capace care sa le acopere.
Tuning... se poate, dar treb de investit in ea. Pe spate ar merge un sopiler modificat de nova\DSN, praguri de berlina, spoiler fatza modificat de 1310. Jante... vezi tu, numai CMS nu. Stopurile vopsite cu vopsea speciala pt stopuri, plasa de Al la radiator, un eleron pe hayon.. si ce crezi tu ca ar mai arata bine pus pe masina, dar inceark sa nu dai in kitch. Vrei sa micsorezi garda la sol.. f bine

. Motor... cauta pe forum, gasesti, sau vezi pe daciaclub.ro. Interior: bord, volan, scaune, instalatzie audio...
Bafta!