Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 18-06-07, 19:08   #1
Evoluti0n

Stage 5

Evoluti0n's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Suspensii reglabile Dacia Logan

Salut la toata lumea.

Urmatorul lucru care vreau sa il modific pe Loganul este suspensia.Am de gand sa imi cumpar o suspensie reglabila datorita calitatii drumurilor din Romania.

Ce am gasit eu pe internet este doar Suspensie KW reglabila care costa 3236 RON

Daca stiti voi mai multe feluri de suspensii reglabile ce se potrivesc pe logan pls scrieti aici !

ps : sper sa nu mai fie vreun topic asemanator, am cautat inainte sa il deschid dar nu am gasit.
Old 19-06-07, 01:18   #2
canny

Stage 5

canny's Avatar

Default Re: Suspensii reglabile Dacia Logan

exista firma la noi in arad care te rezolva, ca ei fac custom
canny is offline   Reply With Quote
Old 19-06-07, 02:23   #3
Laurentiu Rosu

Stage 4

Laurentiu Rosu's Avatar

eu unu nu vad avantajil suspensiilor reglabile pe Logan.....adik..daca ai de gand sa te dai cu el..atunci da....dar daca le pui doar de draguol de a avea suspensii reglabile eu zic ca nu merita investitia....mai bine cumperi o suspnsie mai buna....nuste arcuri si amortizoare de firma....inlocuiesti bucsile originale cu unele mai rezistente.....eventual si o bara de torsiune solida...si ai sa fii mai multumit....si poti sa te si dai cu el ...doar daca pui bara de torsiune
Laurentiu Rosu is offline   Reply With Quote
Old 19-06-07, 17:48   #4
Evoluti0n

Stage 5

Evoluti0n's Avatar

Member of:
[DACIA]

pai avantajul ar fi ca din cand in cand mai merge si o iesire la padure si ce te faci de dai prin niste santuri cat China ?

eu ii vad rostul suspensiei reglabile si de vreau sa ma dau la curse si de nu(chit ca vreau ), problema ii ca suspensia KN reglabila ii cam scumpa...daca stiti voi altceva putin mai ieftin va rog sa imi recomandati .

Canny daca ai fi bun trimite-mi te rog si mie un pm cu mai multe detalii despre acea firma...daca nu chiar aici poti sa scri ca banuiesc ca nu ne da nimeni in cap.
Evoluti0n is offline   Reply With Quote
Old 19-06-07, 20:16   #5
miky 48

Stage 1

miky 48's Avatar

Eu stiam ca KN sunt amortizoare reglabile cele de pe loganul modificat de zender, nu rezolvi nimic la santuri poti doar seta taria amortizoarelor se fie mai moi pt confort sau mai tari pt circuit, dar poate ma insel, nu poti modifica garda la sol daca acest lucru il doreai.
miky 48 is offline   Reply With Quote
Old 19-06-07, 20:25   #6
andy_wpo

Stage 5

andy_wpo's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Freehand Design Usergroup]
[DACIA]

firma ii dog tuning cauta pe google si vei gasi acolo detali despre cea ce vrei tu.Insa pretul nu il stiu.Oricum ma gandesc ca este mai ieftin ca si KW.Si eu mam gandit la o suspensie sport si as opta pt arcuri care coboara garda cu 5 cm si suspensie eibach cred ca ar fii ok plus o bara de torsiune.daca vrei mai inalta putin sunt si arcuri de 3 cm
andy_wpo is offline   Reply With Quote
Old 10-04-09, 00:26   #7
Cristi_XP

Stage 5

Cristi_XP's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Laurentiu Rosu View Post
eu unu nu vad avantajil suspensiilor reglabile pe Logan.....adik..daca ai de gand sa te dai cu el..atunci da....dar daca le pui doar de draguol de a avea suspensii reglabile eu zic ca nu merita investitia....mai bine cumperi o suspnsie mai buna....nuste arcuri si amortizoare de firma....inlocuiesti bucsile originale cu unele mai rezistente.....eventual si o bara de torsiune solida...si ai sa fii mai multumit....si poti sa te si dai cu el ...doar daca pui bara de torsiune
ce-i aia bara de torsiune ?
Cristi_XP is offline   Reply With Quote
Old 10-04-09, 22:08   #8
Laurentiu Rosu

Stage 4

Laurentiu Rosu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cristi_XP View Post
ce-i aia bara de torsiune ?
O bara care sigura un ruliu cat mai mic al masinii.....orice masina are de fabrica asa ceva dar este una standard...insa cu aia standard si cu o bara stabilizatoare intre amortizoare obtii o performanta decenta ptr mersul de zi cu zi...asta in conditiile in care mergi sportiv iti place sa abordezi virajele cu viteza mai mare....etc
Laurentiu Rosu is offline   Reply With Quote
Old 11-04-09, 18:00   #9
Cristi_XP

Stage 5

Cristi_XP's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]

de ce am intrebat ,era ca mi s-a parut ciudata intrebarea , pentru ca bara exista din fabrica pe masini
Cristi_XP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -