Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HYUNDAI > Masina mea Hyundai

Reply

Thread Tools
Old 29-04-11, 21:38   #16
dracushorul

Stage 4

dracushorul's Avatar

Default Re: Hyundai Coupe FX V6 2.7

modelul care il ai fx v6 2.7 167 l-am condus si eu ... puternic ...mi-a placut ...acceleratie buna... ala la 3000 mi se pare scump.
dracushorul is offline   Reply With Quote
Old 12-11-11, 21:09   #17
dilimach3

Stage 2

Quote:
Originally Posted by r3b3l View Post
Salut,

Detin un Hyundai coupe 2005 facelift 2.0l, masina precedenta a fost tot un Hyundai coupe 2001 2.0l iar in ceea ce priveste fiabilitatea lasa de dorit in urmatoarele aspecte:
- kitt ambreiaj (nu cred ca te tzine mai mult de 40.000.
- joc in caseta de directie inca de pe la 50.000.
Astea sunt problemele cele mai des intalnite la coupe.
Acum in cazul meu la motorizarea de 2.0 l pot spune ca raportul dintre putere / greutate al masinii este destul de slab. Masina are 143 cp si 1.400 kg, destul de trist. Am vrut sa imi cumpar coupe cu motorizarea de 2.7 V6 dar am inteles ca consumul este destul de ridicat iar performantele nu sunt prea stralucite, daca ma poti contrazice astept argumente :P
Draga utilizator, nu mai posta cantitativ, valabil pt altii, tuturora le place sa comenteze, sa posteze, fara sa probeze produsul. Masina niciodata nu vrea sa fie sportiva 100% este un compromis. Probabil cititi prea putin despre aceasta masina pe forumurile externe, preluati ideile altora ce probabil se asteptau la un aspirator de femei, sau la un mustang, comentand, poluand forumurile.
Deja nu mai discut despre fiabilitate, performante sau stabilitate, nu stock, in alte tari este o masina suuuper dorita, Grupul Hyundai este pe locul 5 in top constructor auto.
Problemele masinilor sunt urmarea exploatarii necorespunzatoare, in majoritatea cazurilor.
Un iubitor de masini stie sa aprecieze bijuteria ce o detine, chiar si dacia 1300, fara sa faca critici asupra lipsurilor ei, care sincer, cred ca sunt lipsurile proprietarului.
Tot ce pot reprosa la masina, nu este de Romania, drumuri proaste, minti...
dilimach3 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-12, 15:34   #18
NIGHTMAREz

Stock

Am si eu un Hyundai Coupe 2.700 v6 de vreo 4 ani cam asa , sincer nu cred ca multi dintre cei kre au zis k masina e proasta au condus-o vreodata ! Raport putere greutate e bun si sincer la 180 de cp , ca a mea atata are isi face treaba . Cand schimbi dintr-a 5`a in a 6`a isi face treaba foarte bine si te duce la un 230-240 destul de bine . Multi o catalogheaza masina proasta doar k e made in coreea ! Tin sa zic ca la drum lung e foarte fiabila si da ... singurul inconvenient ar fi consumul ridicat in oras , dar e un v6 si tre sa pape ! Cat despre piese ce sa zic ... destul de ok la pret .
Oricum ar fi nu catalogati o masina daca nu ati condus`o si doar ati auzit de la unul de la altul cum merge si ce poate !
NIGHTMAREz is offline   Reply With Quote
Old 22-03-12, 20:59   #19
dilimach3

Stage 2

Mai oameni buni, nu caii putere te ajuta sa "simti" acceleratia, cuplu motorului o face, iar pentru cei ce cred ca Hyundai-ul este o masina slab motorizata doar ca nu se simte rapida, la benzinarele aspirate greu simti acea putere, dar o vezi in bord.
Cat despre fiabilitate, nu stiu voi dar daca nu se strica ceva mic la masina mea, uit ca o am in parcare...dati search la problemele gasite la masini coreene, japoneze, comparati cu alte marci, germane, franceze, italiene, trageti concluzia
dilimach3 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-12, 10:22   #20
Renault9

Stage 1

Deci Hyundai la motor 2.7 V6 are 167 CP si un motor de 1.6 VTI de honda are 160 CP. Hahaha luativa honda nu mai aruncati banii pe carutele astea coreene
Renault9 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-12, 23:02   #21
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

Quote:
Originally Posted by Renault9 View Post
Deci Hyundai la motor 2.7 V6 are 167 CP si un motor de 1.6 VTI de honda are 160 CP. Hahaha luativa honda nu mai aruncati banii pe carutele astea coreene
Cum ar fi daca ne-am rezuma noi la comentarii pertinente si daca am lasa aceste arogante deoparte? Te rog sa ocolesti acest topic daca nu ai ceva inteligent de spus.
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-13, 09:28   #22
rusciurescudb

Stock

Thumbs up Re: Hyundai Coupe FX V6 2.7

Vad ca numa va plangeti,si de consum si de fiabilitate si de intretinere,ca e scumpa...bla bla...Eu am un Coupe din 2006 si nu imi troncane nimic la ea si nici plasticuri prin interior.In spate am schimbat bieletele de la bara si m-au costat 28 lei bucata de la un magazin din Timisoara. Filtrul de aer+ ulei + ulei Liqui Moly 5w50(fac pariu ca 90% dintre voi nu ai auzit de firma asta) si m-au costat 140 lei (filtre 20 lei) Intradevar foarte scumpa la intretinere.Eu lucrezi reprezentant de vanzari in grupul Porsche Romania(wv,audi,Skoda,seat,porsche..etc) si uite-te ca nu mi-am cumparat o nemtoaica sau o ceha.Si colegii mei au fie Hyundai fie Kia,fie Honda nu prea au nemtoaice ..oare de ce crede-ti voi...? Ca nu au bani sau...ma indoiesc !Oricum eu nu o sa ma iau in gura cu toti,fiecare cu parerea lui. AAAA si mai ceva...imi consuma 8-9 in orasi si 5-6 afara si nici nu tre sa ma creada nimeni,ca stiu eu. Imi consuma exact ca 1.9 tdi-u lu tatamiu!

Honda S2000 dream car!!!
rusciurescudb is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -