Quote:
Originally Posted by r3b3l
Salut,
Detin un Hyundai coupe 2005 facelift 2.0l, masina precedenta a fost tot un Hyundai coupe 2001 2.0l iar in ceea ce priveste fiabilitatea lasa de dorit in urmatoarele aspecte:
- kitt ambreiaj (nu cred ca te tzine mai mult de 40.000.
- joc in caseta de directie inca de pe la 50.000.
Astea sunt problemele cele mai des intalnite la coupe.
Acum in cazul meu la motorizarea de 2.0 l pot spune ca raportul dintre putere / greutate al masinii este destul de slab. Masina are 143 cp si 1.400 kg, destul de trist. Am vrut sa imi cumpar coupe cu motorizarea de 2.7 V6 dar am inteles ca consumul este destul de ridicat iar performantele nu sunt prea stralucite, daca ma poti contrazice astept argumente :P
|
Draga utilizator, nu mai posta cantitativ, valabil pt altii, tuturora le place sa comenteze, sa posteze, fara sa probeze produsul. Masina niciodata nu vrea sa fie sportiva 100% este un compromis. Probabil cititi prea putin despre aceasta masina pe forumurile externe, preluati ideile altora ce probabil se asteptau la un aspirator de femei, sau la un mustang, comentand, poluand forumurile.
Deja nu mai discut despre fiabilitate, performante sau stabilitate, nu stock, in alte tari este o masina suuuper dorita, Grupul Hyundai este pe locul 5 in top constructor auto.
Problemele masinilor sunt urmarea exploatarii necorespunzatoare, in majoritatea cazurilor.
Un iubitor de masini stie sa aprecieze bijuteria ce o detine, chiar si dacia 1300, fara sa faca critici asupra lipsurilor ei, care sincer, cred ca sunt lipsurile proprietarului.
Tot ce pot reprosa la masina, nu este de Romania, drumuri proaste, minti...