Ok,a venit vremea sa trec la lucruri mai serioase!Am reusit sa achizitonez ceva ce-mi place...So,sa incepem..
Mazda MX-3,productie 1991
Motorizare : 1.8i, 24valve, 133cp, V6
Ca dotari are A/C care functioneaza,geamuri electrice,oglinzi electrice,trapa electrica bipozitionala,ABS care merge si ala,servo frana,servo directie,volan reglabil,scaune sport din fabrica am impresia!Alte dotari ar mai fi...chestia aia numita tuning care mie personal nu`mi place bara fatza,este prea kitchoasa,dar merge!Ar mai fi evacuarea dubla,adica 4 iesiri,care nici alea nu`mi plac ca sunt intr`o parte

!
Daca pot intra la categoria dotari,ar fi amortizoarele sport,ambreajul sport,discuri frana fatza spate,jantele care`mi plac foarte mult,si volanul marca RAID!
Ca muzica este dotata cu un MP3 ALPINE,2 boxe pe fata MAGNAT,si 2 pe spate JBL!
Personal imi place masina,este neinmatriculata,planuiesc s-o tin o vreme,deci primul lucru inainte de toate este s-o inscriu,la bulgari bineinteles,deoarece la noi este scoasa NON-EURO!Nu conteaza prea tare chestia asta!
Celelalte lucruri de care vreau sa ma ocup ar fi:
Eliminarea bara fatza si inlocuita cu altceva mai frumos,revopsita din nou toata masina,si apoi tuningul la motor

Daca aveti ceva sfaturi si pareri va rog sa postati,mi-ar fi de ajutor,totodata daca mai sunt astfel de japoneze mi-ar prinde bine cateva sfaturi deoarece vreau sa cunosc mai bine masina tehnic!
Prima problema a si aparut,si anume cureaua de la alternator sa dus dreaq

..sa rupt,probabil era fff slaba dinainte!Maine dim sunt prezent la service,vreau s-o urc pe rampa sa vad daca ma asteapta ceva surprize!Ar mai fi si un mic tacanit la motor,ori e vreun tachet ceva,ori asa se aude motorul

se aude dincolo de admisie..dreaq stie,o sa aflu maine sper!
Tacanitul se aude doar la relantiu,cam mereu..oricum sper sa nu fie ceva grav!
Cam atat momentan..am pus si ceva poze...