de cateva zile am achizitionat o mazda 323 1,7 Turbo disel mai exact MAZDA 323 V (S) Berlina (05.1994-09.199

1.6 TD (60 / 82; 1686; 4EE1-T)
masina este impecabila ca motorizare...consum redus se misca bine..nu am ce sa ii reprosez....decat ca a stat foarte mult...
eu am achizitionat-o deoarece coreanca mea a suferit un infarct cand a vazut un stalp in fata.....drept urmare am luat masina de la un amic...si urmeaza sa ii dau banii pe ea la anu...cand am....masina este adusa din germania dintr-un autohouse unde a stat 18 luni dupa care a facut o pauza de mers de 1200 de km pana in tara unde a mai adormit 11 luni..timp in care rugina si-a facut rau de cap..mai ales pragurile si pe sub masina...
problema mea imediata este sa o scap de rugina si sa o imatriculez pe bulgaria...dupa care pot sa ma ocup de ea...am observat ca jantele sunt 4*100 deci de potrivesc de nexia...acum intervine intrebarea mea catre voi...franele fata se pot folosii de nexia?...pe nexia mea aveam discuri ventilate cu etrieri pe 14 de lanos cu placute brembo si daca s-ar potrivii le-asi pune pe mazda..iar pe spate am iar probleme scartaie de o gasesc sfintii...problema sigur e de la ferodouri..sunt sigur uzate frana de mana fiind trasa timp de 11 luni..abea am deblocat-o...
intrebarile mele sunt asa...
ce fel de discuri/etrieri se nimeresc de masina ca sa pot sa le fac un upgrade...
cum pot sa gasesc niste praguri de tabla sau ceva inlocuitor sa pot sa fac pragurile la masina
mai multe poze in curand