masina o am din mai 2010 , pana acum am facut si eu cateva modificari sper sa placa ochiului motor 1.5 16v din 1995 o sa pun poze de cand o am pana in prezent
Arata foarte tare spatele!! Am mai vazut asa ceva pe net... Ai facut ceva la stopuri? Ca parca au ceva special... sau e doar folie/spray? Sa o stapanesti sanatos! Pune poze mai recente
daca tu crezi ca jantele astea sunt de pe ursuletz sau ca merg numai pe ursuletz te inseli si ca folie sunt singurul din tara care am sau ca am afumat un pic semnalizarea care era galbena si nu imi place ca poate daca era alba sa fii sigur nu o afumam o garda la sol coborata pt tine chestiile astea sunt nimic poate pt tine barile pana in pamant cu site de cernut nisipul alea inseamna tuning atunci esti la un alt capitol si nu ai de ce sa te iei de masina mea care are un tuning mai clean si poate alta lume apreciaza asta si cred ca daca tu aveai masina asta poate ii puneai spinere )))))
daca vroiai sa o faci clean , singuru lucru care isi avea locu din tot ce ai facut tu era suspensia arunca si tu un ochi pe la alte mazde , honde ,nissanuri , subaru etc JDM si mai discutam
pai de ex daca vrei sa imi zici ceva vii cu o idee poate imi dai un sfat si apropo se gasesc greu pt mazda si sunt scumpe suspensii nu am nimic cu tine sa nu ma intelegi gresit