Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
arata bine masinuta .. sa ai bafta cu ea ....
Motorul cum trage ?
|
masina trage destul bine,dar cum amberiajul este pe sfarsit nu ma prea ajuta..Motorul merge rotund si nu da semne de slabiciune. Ma impreisoneaza si asa cu amberiajul terminat,cu gume naspa in conditii de ploaie,abia tin masina pe drum ca o ia in toate directiile..
Quote:
Originally Posted by Nicu SB
Ti-am zis si la tel si iti zic si aici inainte sa o vand am fost la mecanic si mi s-a spus ca nu are freon(in 4 feb parca)
ps sper sa faci treaba buna cu ea,a fost masina mea de suflet
BAFTA cu ea e o bijuterie
|
Asa sa fie prietene,eu cand cumpar o masina iau in calcul ce e mai rau sa fiu pregatit de orice,in cazul asta freonul era ultima problema ce ma deranja la ea. O sa fie o masina frumoasa pentru ca e exact ce am nevoie si o sa investesc in ea pentru ca imi place si ma atinge de fiecare data cand o vad sau ma urc in ea.
Quote:
Originally Posted by plictisit
sa o stapanesti sanatos! aia in 4 usi ai vandut-o ?
|
Nu am vandut-o,am aranjat-o putin si urma sa o scot la vanzare sau sa continui cu ea.. Din pacate o voi scoate la vanzare pentru ca sunt deja.. 5 masini ce ma inghesuie si in situatia asta luand coupe-ulchiar nu mai vreau sa fac nimica cu sedanul.
Quote:
Originally Posted by Nicu SB
Asa arata masina cand a plecat de la mine
|
Sa vezi cum o sa arate dupa 3-4 saptamani,pentru inceput in mecanica se vor duce primiele fonduri nerambursabile
, directia tot ce are nevoie,telescoape daca e cazul,ulei si filtre cu siguranta are nevoie,iar daca tine timpul cu mine ii voi schimba si interiorul saptamana asta..