26-01-10, 13:18
|
|
BMW Driver
Stage 2
|
E46 - 318i NFL
Salut la toata lumea,
Sa prezint si eu masina , deci am cumparat-o in sept 2008 , 6100E m-am dus eu personal in germania dupa ea.
Imi doream ceva mai puternic da asta a fost sa fie.
Ca si upgrade , i-am pus cotiera fata, cd OEM, maneta cu BC.
Pe viitor nush ma gandesc la un motor mai mare un 2,8i sau un 3.0i
ma poate ajuta cineva in sensu asta? cineva care a mai facut asa ceva si cam cat l-a dus $$$?
sa pun si cateva poze.
Last edited by alexhitman2000; 26-01-10 at 13:35.
|
|
|
26-01-10, 17:18
|
|
Stage 5
|
Re: E46 - 318i NFL
foarte frumoasa masina, si dupa opinia mea, un pret foarte bun. felicitari!!
daca interiorul e cel din poze arata chiar bine!
totusi am o mica curiozitate, deoarece imi place si mie modelul, ce probleme a avut si cati km are in bord?
|
|
|
26-01-10, 18:31
|
|
BMW Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by ZaNe94
foarte frumoasa masina, si dupa opinia mea, un pret foarte bun. felicitari!!
daca interiorul e cel din poze arata chiar bine!
totusi am o mica curiozitate, deoarece imi place si mie modelul, ce probleme a avut si cati km are in bord?
|
asta e masina din poze, sint poze putin lucrate in photoshop, mari probleme n-am avut , am schimbat debitmetru de aer,care mi l-au furat aia de la AB, am lasat masina sa-mi vopseasca o aripa, care fusese zgariata in parcare si dupa ce am luat masina dupa 50 km a inceput sa faca figuri, am schimbat curelele, filtrele , pompa de apa asa preventiv.
am schimbat de curand termostatul , ca nu mai baga caldura klumea.
cam atat, pe viitor ar trebuii sa schimb si tachetii cam fac galagie la rece(cam 100E).
in rest e k masina, singura chestie e ca m-am cam plictisit de motorasu asta si ma gandesc sa ii fac un ungrade , la un 2.8i sau 3.0i.
bafta , au scazut mult preturile acum, eu am dat 6100E acolo + drum + acte + inscrierea m-a dus la 7000E
masina e din 99 si avut cand am luat-o 163.000 km, cat de reali or f nush, singura chestie de care sint sigur e ca avut un singur proprietar in germania , care a fost o femeie nascuta in 64, asa scrie in acele masinii.
|
|
|
26-01-10, 19:23
|
|
Stage 5
|
Sa o stapanesti sanatos,iar in privinta modificarilor care ai de gand eu zic sa renunti pentru k sa treci la motoarele enumerate de tine practic ar ramane doar caroseria,iti trebuie alta masina-eventual de anglia sau avariata,etc......Nu muti doar motorul ci si ceasuri,calculator,cutie,grup.etc..........Nu se va merita in veci o asa transformare.
|
|
|
26-01-10, 19:46
|
|
BMW Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by kathalin
Sa o stapanesti sanatos,iar in privinta modificarilor care ai de gand eu zic sa renunti pentru k sa treci la motoarele enumerate de tine practic ar ramane doar caroseria,iti trebuie alta masina-eventual de anglia sau avariata,etc......Nu muti doar motorul ci si ceasuri,calculator,cutie,grup.etc..........Nu se va merita in veci o asa transformare.
|
merci,
da stiu ca sint multe componente, clar cu o masina de anglia sau avariata.
e vine ca se evita taxa , care ar fi enorma la motoarele astea.
|
|
|
26-01-10, 21:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexhitman2000
merci,
da stiu ca sint multe componente, clar cu o masina de anglia sau avariata.
e vine ca se evita taxa , care ar fi enorma la motoarele astea.
|
Pai da dar dupa ce iti pui motorul in mod normal si legal trebuie sa te duci la rar,asa k tot vei plati taxe pt motor mare (asigurarae,impozit,)vs taxe motorul tau,cred k cea mai buna solutie ar fi turbo.
|
|
|
26-01-10, 21:49
|
|
Stage 3
|
eu am vrut pe un seria 5 din 97 sa-i pun motor de 3000 diesel si cu toate nebuniile cu mufe cu electric cu motor cu tot ma ajungea la 5000 de euro.dar mi-au spus baietii de acolo ca,o asemenea transformare implica si multe riscuri si no sa mai fie masina ce a fost din pricina functionarii.e foarte foarte mult de lucru.nu te descurajez dar nici sa faci schimbarea nu iti recomand.bafta cu ea foarte frumoasa masina
|
|
|
26-01-10, 22:45
|
|
BMW Driver
Stage 2
|
da asta e cam aiurea, parca nici nu-mi vine sa o dau , mai ales acu l-a ce au scazut preturile situ ca dif fata de un e46 330 e cam de 3000E. da gaseti mai rar una intr-o stare buna
|
|
|
27-01-10, 00:02
|
|
Stage 3
|
Frumoasa masina, imi place foarte mult! Modelul tapiteriei nu l-am mai vazut pana acum, cu toate ca am avut destule E46.
In legatura cu schimbarea motorului subscriu ce a spus un coleg mai sus, nu prea se merita din multe puncte de vedere. Mai bine ii faci un tuning frumos, AC Schnitzer, ceva de calitate!
Succes in continuare si numai bine.
|
|
|
27-01-10, 00:41
|
|
Stage 5
|
normal orice motor pui pe ea si vrei sa al omologhezi trebuie dus la test dinamic daca depaseste 40% din puterea vechiului motor.si asta inseamna timp si bani pe langa toate piesele care trebuie sa le pui pe ea sa mearga.din proprie experienta ati spun ca mai bine o vinzi si mai pui dif si ati iei una cu motor mare.iesi mai bine asa.
|
|
|
27-01-10, 01:58
|
|
Stage 5
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos !!! multi km fara incidente
P.S. Interiorul e vis :X!!
|
|
|
27-01-10, 13:18
|
|
BMW Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos !!! multi km fara incidente
P.S. Interiorul e vis :X!!
|
Quote:
Originally Posted by kox_24
normal orice motor pui pe ea si vrei sa al omologhezi trebuie dus la test dinamic daca depaseste 40% din puterea vechiului motor.si asta inseamna timp si bani pe langa toate piesele care trebuie sa le pui pe ea sa mearga.din proprie experienta ati spun ca mai bine o vinzi si mai pui dif si ati iei una cu motor mare.iesi mai bine asa.
|
Quote:
Originally Posted by Frizz
Frumoasa masina, imi place foarte mult! Modelul tapiteriei nu l-am mai vazut pana acum, cu toate ca am avut destule E46.
In legatura cu schimbarea motorului subscriu ce a spus un coleg mai sus, nu prea se merita din multe puncte de vedere. Mai bine ii faci un tuning frumos, AC Schnitzer, ceva de calitate!
Succes in continuare si numai bine.
|
Merci mult, da cam asta cu motoru e cam complicat , daca era E30 era altceva, la astea E46 l-au complicat rau.
Oricum, o mai tin cel putin 1 an , din motive financtiare (criza pwli) nu prea ma tine de inca un credit.
|
|
|
29-01-10, 15:03
|
|
Stage 5
|
draguta masina si pare foarte intretinuta. si eu am un e46 din 2000,aceasi motorizare am avut,la inceput am zs ca e bun motoru,nu imi trb mie viteza,dar mergand cu 328 unui prieten am zs ca trb sa-mi pun si eu acel motor. si acuma am un 2.8... vis,alta viata la volan,masina este mult mai placuta. si sincer vrei sa stii cat ma dus totul? undeva la 1300e(motoru-1000 si undeva la 300e mana de lucru) o sa pun si eu masina,dar dupa ce trece zapada,ca vreau sa-mi pun si packet M///
|
|
|
29-01-10, 16:32
|
|
BMW Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by pantera_bmw
draguta masina si pare foarte intretinuta. si eu am un e46 din 2000,aceasi motorizare am avut,la inceput am zs ca e bun motoru,nu imi trb mie viteza,dar mergand cu 328 unui prieten am zs ca trb sa-mi pun si eu acel motor. si acuma am un 2.8... vis,alta viata la volan,masina este mult mai placuta. si sincer vrei sa stii cat ma dus totul? undeva la 1300e(motoru-1000 si undeva la 300e mana de lucru) o sa pun si eu masina,dar dupa ce trece zapada,ca vreau sa-mi pun si packet M///
|
Merci , a fost dragoste la prima vedere vazusem ceva bmw-uri , mi-am dorit din prima motor mai mare , da n-a fost sa fie.
aha, deci se poate.
cam ce ai schimbat la ea? in afara de motor., cum ai facut la rar.
daca poti de rog sa-mi dai mai multe detalii PM.
|
|
|
|
|