Re: E85 - Z4 matte black on flat white by www.bmwcardesign.de
pfff o singura intrebare...
stiu k z4 vine de fabrica ff jos...cat de jos o vroia
...si acum mi am dat raspunsu singur ..aveti strazi nu ca la noi cu masini joase ocolesti 2 gropi si dai intr-o gura de canal iesita
Quote:
Originally Posted by 55bbs
pfff o singura intrebare...
stiu k z4 vine de fabrica ff jos...cat de jos o vroia
...si acum mi am dat raspunsu singur ..aveti strazi nu ca la noi cu masini joase ocolesti 2 gropi si dai intr-o gura de canal iesita
e FFFFFF joasa.
era joasa si am mai lasato 35 mm.
in poze nu sevede. dar un paket de tigari nu incape sub spoilerul din fatza...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
de ce e ilegal sa fie o masina prea joasa ? atrage cumva atentia celorlalti participanti la trafic prin reactii gen "damnnnnn, that's low !" si holbat la masina = accident ? wtf
__________________ There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.
Quote:
Originally Posted by plictisit
de ce e ilegal sa fie o masina prea joasa ? atrage cumva atentia celorlalti participanti la trafic prin reactii gen "damnnnnn, that's low !" si holbat la masina = accident ? wtf
autoritatile cer ca partile de metal sa fie 11 cm peste sol.
cele din plastic 8 cm.
daca te opreste si te masoara au voie sa retina numerele de imatriculatie.
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
Tare masina ! personal nu imi place capota in negru matt ...a fost ideea ta sau dorinta proprietarului ?
a fost dorinta clientului. nu este negru mat. este carbon negru. nu se vede bine in poze.