Salutare tuturor.
De la o vreme am inceput sa imi petrec timpul liber admirand masinile altora de pe acest forum si acuma am decis ca merita si masina mea un topic aici

.
Acest focus este prima mea masina

... o am de 1 an jumate si sunt super incantat de ea.De cand am cumparat-o am incercat sa o personalizez intr-un fel , sa nu mai fie ca toate pe care le vedeam prin trafic , doar ca atunci nu mai imi permiteam sa fac mare lucru din lipsa banilor.Am inceput cu autocolant sa fac tot felul de chestii pe ea...pe moment imi placeau mult mai ales ca erau facute de mine si eram mandru chestia asta ...dar in scurt timp ma plictiseam.Pe partea estetica intr-o vreme eram destul de multumit si am inceput sa ma interesez cum as putea sa cresc puterea motorului...am incercat cateva metode si am fost doar partial multumit pentru ca nu au decurs toate cum speram eu si am renuntat pentru ca m-am convins ca la 1.6 aspirat caii se obtin cu f multi bani si nu imi permiteam.Asa ca vazand ca nu merge treaba cu motorul de la o vreme cand reusisem sa strang si eu ceva banuti am inceput iar cu partea estetica...am contactat un vopsitor bun , i-am facut proiectu in power point si cu foaia am mers la el si i-am aratat cum vreau sa fie masina.Intr-o saptamana am scoso de la vopsit am fost ff multumit intre timp am mai cumparat si o prelungire la bara fata si pleoape si am facut eu cate ceva pe ea si rezultatul se vede in poze.Deocamdata sunt destul de multimit.Dar dupa ce trece criza o sa imi continui ideile probabil.Sper ca nu v-am plictisit .Multumesc pentru intelegere.Acuma astept parerile voastre.