Salutare!
Printr-o intamplare, ca plan nu pot sa-i spun, m-am ales cu un Ford Ka. Mov.

Masina cand a ajuns la mine era in cea mai proaste stare cu putiinta. Asta se intampla undeva pe la mijlocul lui ianuarie anul asta, am masina de vreo 2 luni jumate.
Se prezenta cam asa:
-Itp expirat, asigurarea urma sa expire
-placute si discuri frana varza
-rulment spate stanga
-caseta de directie cu jocuri si care pierde lichidul
-anvelope cu bolfe de nu puteam tine volanul in maini
-suspensii fata terminate complet, suspensii spate obosite
-evacuarea rupta in 2 locuri
-usa din dreapta nu se deschidea...blocata complet
-stergatoare rupte....
Asta tehnic. In rest, rugina cu 5 maini de kit pe langa rezervor si la stergator spate (boala lor), rugina de suprafata. Pe dedesubt e ok, tabla nu e sparta, pragurile sunt intacte, lonjeroanele la fel, la asta m-am uitat cand am luat masina ca am mai avut rugina la casa si de aia am dat-o...
O sa necesite si o lucrare de tinichigerie, si apoi vopsita ca mov-ul asta ma scoate din papuci.
De cand am masina asta toti banii mi-au intrat in ea, am zis ca nu investesc in ea ca mi s-a luat, si pe naiba, m-am atasat....de o buburuza...oricum....ce am reusit sa fac la ea:
-ITP
-asigurare
-schimbul de ulei si filtru
-placute de frana ELF si discuri noi de frana
-rulment spate stanga
-sudata evacuarea
-deblocat usa dreapta
-anvelope noi de iarna ( si acum am luat un set de vara)
-stergatoare noi
-suspensii sport TA-Tehnix, scurtate ca nu era destul de low

-pozitii america
-am cumparat un set de jante aluett, tot pe 13, au un pic de buza, acum ma ocup de ele...zilele trecute le-am polishat buza la 3 din 4, saptamana viitoare o fac si pe a 4-a si le vopsesc interiorul ( auriu subaru) PS: mare lucru cu polish-ul asta, primul set de jante si cred ca si ultimul pe care le fac, desi rezultatul mi-a depasit toate asteptarile.
Mna, cam asa cu buburuza. Mai am de schimbat caseta de directie, si apoi ma apuc de tabla, portabagaj clean o sa fie, bara fata la fel, scoatem semnul cu ford, grila clean....si muzica mai vreau cat de repede.
Dar na, numa' incet merge treaba, cum vin banutii.
O sa pun si niste poze...
Primele sunt de cand l-am luat si ultimele sunt mai actuale, cu mentiunea ca acum e mai jos de fata decat era in poze.