Sal all , sunt si eu nou venit in marca Ford , inainte eram in clubul Fiat , azi mi-am achizitionat un Ford Fiesta ST albastru fara dungile de pe capota si plafon ....Ce sa zic , am rulat doar 20 km dar sunt destul de multumit , acestea sunt poze cu masina mea
niciodata nu mi-au placut liniutele , cu scuzele de rigoare pentru cei carora le place acest gen de intrecere , eu le consider o prostie ( sa faci praf pneuri , ambreiaje , etc ) daca vreau adrenalina ma duc frumos pe poiana brasov sau rajnov sau in harghita si ma dau acolo cat incape , linia dreapta nu e pentru mine ...........punto l-am dat + diferenta pe fiesta ...
in ce priveste tuning ...doar o toba finala si atat , nu se mai merita investitii...si asa masina are tot ce ii trebuie , jante pe 17 cu pneuri pirelli p zero 205/40/17 , scaune sport , suspensie sport ....ce sens are sa schimb ceva ?
o supra-alimentare atrage dupa sine o uzura a motorului mult mai mare si o pierdere de bani , vrei ceva mai puternic ...in cazul lui fiesta st , exista varianta focus st ...sau mustang shelby .................sau polo gti...golf gti...golf r32 , si exemple sunt o groaza , si sa ai si sosele aferente ...la ce limitari de viteza sunt si cate radare sunt eu cred ca 150cp ai lui fiesta sunt de ajuns
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
Re: Fiesta ST
Salut, in primul rand sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, in al 2-lea, vad ca ai dat un join la grupul FORD, am sa te rog sa pui si A I C I o poza cu masina, si vei primi in scurt timp OKul.
In ceea ce priveste modificarile nu am decat sa le spun la cei "carcotasi": lasati omu' in pace ca stie el ce stie!