In primul rand, salutare forumului! Masina primita de la parinti:
Volkswagen Golf IV 2001 Edition cu 192000km
Culoare: negru metalizat
Motor: 1.6 16v cu 77kw/105 cp AUS
Jante: otel cu capace
Dotari: -trapa electrica
-oglizi electrice
-geamuri electrice
-computer de bord
-senzor de ploaie
-sistemul de franare anti blocare
-inchidere centralizata
-program electronic de stabilitate(ESP)
-aer conditionat
-reglaj volan adancime si inaltime
-scaune reglabile pe inaltime
Probleme rezolvate: -demontarea ledurilor
-schimbare becuri faza scurta
Probleme de rezolvat: -lipsa pozitii spate
-eroare airbag
-schimbare cd player
-achizitionare si montare antena
-schimbare manson schimbator cutie de viteze
-achizitionare si montare capac pentru spatiul destinat trusei de prim ajutor
-scoterea insectelor din faruri
Impresii si idei generale: Dupa ce am condus o vreme masina bunicului (Dacia 1300-'82) si a mamei mele (Peugeot 106-'95) primii kilometri facuti mi s-au parut asemenatori cu manuirea unei nave spatiale, dar m-am obijnuit repede. Fata de Peugeot este mai : mare, spatioasa, siletiosa, bine antifonata, confortabila. Mi-a placut calitatea materialelor folosite la interior chiar daca manerele de pe usi sunt putin cam roase
la fel ca plasticele din jurul scrumierei. Tinuta de drum este foarte buna. Sunt multumit de motor desi mi-as fi dorit ca in locul 1.6 sa fie un 1.8T. Despre cutia de viteze pot spun ca mi se pare ciudata pentru ca smuceste ba in a II-a, ba in a III chiar daca las foarte usor de ambreiaj. Planuri pe viitor nu am pentru masina, deoarece nu am un loc de munca si sunt inca elev. Dar daca ii voi face ceva o sa vedeti cand e gata. Pe mine ma ingrijoreaza
si asta
voi ce parere aveti? Dupa cum probabil v-ati gandit pozele le facusem chiar dupa baita saptamanala. O sa revin cu poze la interior.
Intrebari: Unde sunt dezmembrari VW in Arad?
Poze: